marcinek94 Posted January 2, 2013 Na dziko jest miejsc od ... metra rzeka Bug miejsce gdzie wpada Liwiec do buga. Miejscowosć Kamieńczyk okol.Wyszkowa. Jadac drogą od Gwizdał po minieciu ośrodka wczasowego MSWIA za nim w lewo w droge gruntową.... miejsca od merta. Łochów. drogą na Wegrów za staża pożarna na ostrym zakrecie w prawo i w pierwsza w prawo w gruntową prosto ok 700-900m rzeka Liwiec starorzecza rzeki Bug z miejscowości Brzuza droga w str. miejscowości Łazy. Tam miejscowości Szumin i Wywłoka... W razie pytan zaprszam na prv Quote Share this post Link to post Share on other sites
michodriver Posted January 2, 2013 Witam Kolego,interesuje mnie temat starorzecza Bugu,a mianowicie czy tam jest strefa ciszy czy można pływać s silnikami spalinowymi?.Pozdrawiam Artur . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted January 3, 2013 chętnie się umówię na wiosnę na rybki gdzieś w te okolice, miejsc nie znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinek94 Posted January 5, 2013 Bardzo Cie proszę pomyśl tylko na rzeke czy na starorzecze a ja już coś Ci znajdę :-) o ile mi wiadomo to jeszcze do niedawna ostro ganiali za silniki spalinowe... Nadburzański Park Krajobrazowy i jego otulina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted January 5, 2013 Hmm. Również mam całkiem niedaleko. Jakby jakiś cichy nieoficjalny zlocik, to może, może ...bym się skusił. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinek94 Posted January 5, 2013 zlocik to moze za duzo powiedziane ale jakaś "integracja"alko... dobrze posiedzieć przy żubrze :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pierzasty Posted January 6, 2013 A znasz miejsca w tamtych okolicach, gdzie można bez stresu stanąć z budą ? Mam na myśli miejsce gdzie zejście do rzeki jest łagodne i z plażą (dzieci) Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinek94 Posted January 6, 2013 Kamieńczyk ,Nadkole ,zdecydowanie. Rzeka Liwiec o głebokosci w porywach do pasa a kilometrami do kolana. Napisz na prv Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariusz79 Posted January 6, 2013 To kiedy wypad na ryby? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinek94 Posted January 6, 2013 ja nie łowie ale posiedzę przy żubrze :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
michodriver Posted January 13, 2013 Witam. Jakby miało się coś dziać w tym temacie to proszę dać znać i nie zapomnieć o mnie. Połowić lubię a i żubar się nie boję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted February 4, 2013 Qrcze jakaś łąka blisko wody i dalej już sami damy radę Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariusz79 Posted February 5, 2013 nad Bugiem jast tego sporo. Aby do wiosny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted February 11, 2013 11-12 maj lub 18-19 maj, co Wy na to ???, w kwietniu jeszcze noce zimne ale dla wytrwałych przeszkód nie ma ja bym mógł w kwietniu tylko 13-14. Termin trzeba by wczesniej ustalić , Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcinek94 Posted February 11, 2013 teraz.... trudno zgadnąc. Nie mam pojecia jak mi służby ustawią.... Długi majowy weeckend mam wolny na 100% bo mam urlooooop ale wstępnie ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites