Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klamka zapadła już dawno, przedsionek zimowy na allegro kupiony /za grosze/, butla z propanem już w bagażniku, ściany do okoła łóżka obłożone karimatami (miał być korek ale czas nie pozwolił), drewno na ognisko czeka na pocięcie, nic tylko jechać.

Co prawda zima się w wiosno/jesień zamieniła, byle by deszcz nie padał.

Wyjazd niedaleki ale od czegoś trzeba zimowe biwakowanie zacząć.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Niedaleko tzn.?

W każdym bądź razie - szerokiej drogi waytogo.gif. No i czekamy na jakąś relację.

Opublikowano

Gratuluję pomysłu i odwagi.

A tak na marginesie, czy zima działają jakieś kempingi?

Opublikowano

Klamka zapadła już dawno, przedsionek zimowy na allegro kupiony /za grosze/, butla z propanem już w bagażniku, ściany do okoła łóżka obłożone karimatami (miał być korek ale czas nie pozwolił), drewno na ognisko czeka na pocięcie, nic tylko jechać.

Co prawda zima się w wiosno/jesień zamieniła, byle by deszcz nie padał.

Wyjazd niedaleki ale od czegoś trzeba zimowe biwakowanie zacząć.

No właśnie gdzie ? bo my tez w tym roku zostaliśmy na lodzie ja w sylwestra moszeę pracowac a mieszkam miedzy Łodzią a Warszawą :biwak:

Szczepan szkoda że kamping w Warce zamknięty bo pogoda jak w listopadzie można by na spontanie jechać :przyczepa:

Opublikowano

Niestety was zmartwię, przyczepa stoi w miejscu zimowania pod warszawą i tym razem my do niej jedziemy.

Może w przyszłym roku gdzieś z nią pojedziemy na zimowe wyprawy - jak ta się uda.

Foty będą

543131_472025096174321_175059691_n.jpg

Opublikowano

Witam mających chęci ,obawy lub taką potrzebe. Jutro ,sorry to już dzisiaj wyjeżdzamy z cepką na Polane Sosny-Niedzica.Oficjalnie wiem o zalodze wybierającej się kamperem w niedziele -znajomi.Jeśli są chętni zapraszam.Mogę zapewnić że da się przeżyć w przyczepie bo spędzamy Sylwestra tam trzeci rok.

Opublikowano

Ja miałbym ten sam cel co Piotr ale niestety lepsza połowa, z dziwnym wyrazem twarzyscrewy.gif, kategorycznie odmówiłaczerwona.gif. Kuba, nasz prawie siedmiolatek, jakby było trzeba, to by pojechał z cepą nawet na biegun, więc tu nie byłoby problemów. Wiem, że to dwa do jednego ale 2013 rok bez obiadów w domu sick.gif mógłby być trudniejszy niż obecnie się wydaje hehe(1).gifhehe(1).gifhehe(1).gif

Także sylwester w tym roku, prawdopodobnie u znajomych w bloku. pub2.gif

Wszystkim życzę udanej zabawyyay.gif i wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.waytogo.gifwaytogo.gifwaytogo.gif

Piotrowi zazdroszczę i liczę na obszerną dokumentację foto. Może na jej podstawie uda się małżonkę za rok wyciągnąć. Może chociaż do domków, ba są tam chyba jakieś do wynajęcia...

Opublikowano

Na gorąco i to dosłownie :)

Na dworze ok 0C, przedsionek zimowy i na szczęście tylko 2m kedry do wciągnięcia... ciężko było. Wbić coś w zmarzniętą ziemię :krzykacz: Uratowały mnie 30cm gwoździe które kiedyś kupiłem. Tylko na przyszłość muszę coś do nich dospawać na górze by linka z nich nie uciekła.

Na BP kupiłem propan (w stalowej butli) i chyba jakiś wzbogacony :brawo: bo truma na 3 biegu zrobiła w przyczepie tropiki - 30C, teraz przy skręconej na min mam 25C !! Chyba by osiągnąć 21C będziemy musieli spać z otwartymi drzwiami :niewiem:

Opublikowano

Końdzio wiesz że mnie dwa razy nie trzeba mówić co do :przyczepa:

Taki sylwester to super sprawa

ale w Warce byłoby dobrze taka zabawe zorganizować

może kiedyś Grześ da się namówić

Opublikowano

super pomysl szkoda ze pogody nie mozna przewidziec pewnie jak by szlo to by byly zloty sylwestrowe . TO szczesliwego nowego roku zycze i zazdroszcze

Opublikowano (edytowane)

Zdrowia i szczęścia w Nowym Roku. Oj sylwester na campingu- super przeżycie. Szkoda, że wcześniej nie zaplanowaliśmy takiej wyprawy, bo do Niedzicy zawsze jadę z przyjemnością. Życzę dużo pięknych wrażeń i pięknej pogody.

Edytowane przez abjan (wyświetl historię edycji)