Skocz do zawartości

614 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile lat ma Twój holownik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy temacik odnośnie wieku przyczepek, więc można teraz zobrazować jakie mamy holowniki. Zapraszam do ankiety :)

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok, może być zabawa jak z wiekiem przyczep. Ale wówczas poproszę o choćby jeszcze jedną grupę wiekową, np. "pełnoletnie" :skromny:. Zupełnie serio piszę.

Opublikowano

Inhalt, dodanie opcji poskutkuje stratą głosów. Niech zostanie już jak jest. Można zawsze w poście dodać :ok:

Opublikowano

Ok, to mój holownik jest w wieku 11+, ale ma 19. Z tym, że szukam nowszego: http://forum.karawan..._30#entry292999

Wcale nie chodzi o wiek i sprawnosć mojego MB S124, bo z tym nie ma żadnych problemów, ale niestety nie mam klimatyzacji, a silnik też bez turbiny więc nie ma aż takiego kopa od dołu jak współczesne motory na CR+turbo+intercooler. Staruszek i tak ze mną zostanie.

Opublikowano

Monterey '93 pyka jak igiełka. Jako holownik znakomity (ładowność) i spalanie nieduże, a ten napęd na 4 koła nieoceniony. Paru kumpli już wytargał z blotka :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam moj holownik jest tez w wieku 11 plus ale jego osiągi i wyposażenie przewyższaja niejedno nowe autko . a naped na cztery koła i pojemność robi swoje

:serducha:

Opublikowano

Hej a gdzie 20+ :)

Hej a gdzie 20+ :)

NIech się zastanowie :hmm:

0-2 nie pasuje, nie ta kolejność ;) No i jest "minus" zamiast "plus". Wal na początek od dołu listy i będzie ok :ok:

Opublikowano

Jak na obrazku... Pociągnie wszystko, nawet drzewa po drodze poprzewraca.

post-883-0-03209600-1355525965_thumb.jpg

Opublikowano

I to jest fakt. Te autka poprzedniej generacji są 100 razy lepsze od nowych. Kiedyś były samochody, wytrzymywały wszystko, a dzisiejsze delikatne jak niewiem co. Aż strach gdzieś dalej się wypuszczać tyle awaryjnej elektroniki w nich jest.

Opublikowano

Ok, to mój holownik jest w wieku 11+, ale ma 19. Z tym, że szukam nowszego: http://forum.karawan..._30#entry292999

Wcale nie chodzi o wiek i sprawnosć mojego MB S124, bo z tym nie ma żadnych problemów, ale niestety nie mam klimatyzacji, a silnik też bez turbiny więc nie ma aż takiego kopa od dołu jak współczesne motory na CR+turbo+intercooler. Staruszek i tak ze mną zostanie.

Miałem podobny egzemplarz tylko 2.0 litra to był potwor do dzisiejszych holowniczków a jazda nim to rozkosz, klimatyzacja to bajer lepiej otworzyc szyberdach i czuc wiatr we włosach i rozsiąsc się wygodnie w fotelach które przypominają wersalkę.Zyczę jak najdłuzszej eksploatacji tego misiaczka :drive:

Opublikowano

W błocie klima sensu ni ma... jak powiadają Ci, którzy lubią "gnój po klamki".

Ja tak extremalny nie jestem, ale z doświadczenia wiem, że komary nie pchają się tak do gorącego pudła, jak do klimatyzowanego.