PolariS Posted November 20, 2019 (edited) 3 godziny temu, GregPower napisał: Byłem 17 listopada w Zwierzyńcu i przy okazji podjechałem, żeby zobaczyć, gdzie ten kemping jest położony. Lokalizacja jest naprawdę bardzo fajna. Idealna na zawiedzenie roztocza. W przyszłym roku mam zamiar z całą rodzinką wybrać się na 3-4 dni, żeby pozwiedzać te piękne okolice. D dronki blisko po piwo.... Latem w browarze zwierzynieckim po zachodzie słońca wyświetlają filmy i można sobie zanabyć piwo w tymże browarze prawie prosto z kadzi (mają 4 rodzaje z nalewaka ) i iść z kubeczkiem na leżaczek pooglądać co tam leci. Można połazić po okolicznych lasach (fajny park ze stawami jest) oraz plaża (nawet ładna ) przy stawach echo - same stawy to raczej bagienko, ja bym bał się kąpać tam. Można sobie też pójść przez las na widokowy "taras" i wrócić zaraz 😃. Trochę zdjęć: Kemping: Park: Stawy echo: Warto przejść się na bukową górę (czyli taras): No i podobno można spotkać misia-rysia oraz psa dzikiego: A na koniec wycieczki chłodzenie: Edited November 20, 2019 by PolariS (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
PolariS Posted November 20, 2019 A z piwem do kina, tylko wracając można podziwiać nocną "panoramę" parku, w tle kościół na "wyspie" Quote Share this post Link to post Share on other sites
GregPower Posted November 22, 2019 W dniu 20.11.2019 o 22:51, PolariS napisał: Latem w browarze zwierzynieckim po zachodzie słońca wyświetlają filmy i można sobie zanabyć piwo w tymże browarze prawie prosto z kadzi (mają 4 rodzaje z nalewaka ) i iść z kubeczkiem na leżaczek pooglądać co tam leci Fajny klimat. Film na leżaczku przy piwku wieczorem. Czego chcieć więcej :) . Dzięki za informacje i zdjęcia. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
PolariS Posted November 23, 2019 8 godzin temu, GregPower napisał: Czego chcieć więcej żeby ciepły wieczór był i nie padało. A czasem bywają i takie smaczki: Nagrałbym ich więcej ale bateria w telefonie mi zmarła. Od mniej więcej połowy filmu fajna interakcja zespołu Quote Share this post Link to post Share on other sites