KarawaningPl Posted October 10, 2012 Kemping Ośrodek Turystyczny ECHO Ośrodek Turystyczny ECHO (camping) położony jest w zabytkowej części Zwierzyńca w bezpośredniej otulinie Roztoczańskiego Parku Narodowego. W pobliżu zlokalizowane są atrakcyjne zabytki Zwierzyńca m. in.: kościół "na wodzie", budynki pozostałe po Ordynacji Zamoyskich, willa Plenipotenta, zabytkowy browar. Blisko (ok 2km) jest również do Stawów Echo, pięknego kąpieliska położonego w Roztoczańskim Parku Narodowym. Camping jest idealną bazą wypadową do zwiedzania Zwierzyńca, RPN i całego Roztocza. Ośrodek ECHO dysponuje 100 miejscami noclegowymi w 3, 5 i 6- osobowych domkach kempingowych z możliwością dostawki. Na terenie ośrodka znajduje się: boisko do gry w siatkówkę plażową, koszykówkę, plac zabaw dla dzieci, zadaszony grill i miejsca na ogniska oraz nowa, przestronna, wygodna łaźnia i kuchnia z tarasem do "jedzenia". http://echozwierzyniec.pl/ lubelskie Zwierzyniec 22-470 Zwierzyniec ul. Biłgorajska 5 Otwórz kemping na mapie Quote Share this post Link to post Share on other sites
konrad_b Posted October 10, 2012 Bardzo ładnie położony, dobrze wyposażony kemping. Idealna baza wypadowa do zwiedzania Roztocza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GregorY Posted October 17, 2012 Oj chciałoby się znów tam pojechać na kilka dni... Może Zundapp znow błyśnie jakimś pomysłem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sisar Posted April 21, 2013 A parcele duże? Czy znowu ścisk? Chciałbym tam jechać na majówkę ale obawiam się ścisku.... choć słyszałem, że to duuży kemping. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zundapp600 Posted April 21, 2013 (edited) Sisar dawaj śmiało , miejsca na pewno nie braknie . Sprawdz tylko kiedy bramy na sezon otwierają . Tu znajdziesz kilka informacji http://forum.karawaning.pl/topic/10282-7-10-06-2012-roztocze-i-ziemia-zamojska-zaprasza/?hl=%2Broztocze+%2Bziemia+%2Bzamojska Edited April 21, 2013 by zundapp600 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomi Posted August 8, 2013 Witam, czy był ktoś może ostatnio na tym kempingu, bo mam zamiar się tam wybrać na weekend sierpniowy, a nigdy tam nie byłem i ciekaw jestem jak wygląda sytuacja w takim okresie, sanitariaty(jadę z dzieciakami), dostęp do prądu i czy jest cicho i spokojnie . Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam Tomek. P.s. a może tam ktoś aktualnie przebywa.... ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ADRIAn Posted August 9, 2013 Byliśmy na początku lipca br. Kemping rozległy więc miejsca z pewnością nie zabraknie.Teren otwarty z małą ilością drzew, czyli słonecznie bez cienia.Usytuowanie przy ruchliwej drodze i parkingu dla TIRów. Sanitariaty czyste i obszerne, prysznic w cenie pobytu.Jedynie punkt mycia naczyń odbiega standardem (metalowa rynna ). Energii nie podpinaliśmy dlatego nie wiem jaka jest zawartość prądu w prądzie, ale przyłączy jest wystarczająco.Możliwość zakupu drewna na ognisko u właściciela. Wiata i mini świetlica w razie niepogody. Na ciepłe dni polecamy kąpielisko nad stawami echo ! Niestety kawałek od kempingu i wygodniej podjechać samochodem lub rowerkami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomi Posted August 9, 2013 Dziękuje za informacje, a jak z bezpieczeństwem teren jest zamykany, pilnowany jakiś dozór ? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
zundapp600 Posted August 11, 2013 a jak z bezpieczeństwem teren jest zamykany, pilnowany jakiś dozór ? Teren jest ogrodzony . Na recepcji jest ktoś 24 h na dobę , nie powinno być źle . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomi Posted August 12, 2013 Dziękuję za informację Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
budzik Posted September 6, 2013 Stan na koniec sierpnia 2013 - duży, słoneczny kemping, miejscówki przestronne, nikt nikomu nie wchodzi na głowę. Teren oświetlony, brama nocą zamykana, więc bezpiecznie. Nowy budynek łaźni - świeżo i czysto. Jedyny problem to jak utrafić na ciepłą wodę do kąpieli ale problem pokonany po dwóch dniach pobytu i obserwacji innych wypoczywających. Obiekt bardzo blisko centrum Zwierzyńca. Sam Zwierzyniec to miłe miasteczko, mało zatłoczone, czyste z przystępnymi cenami dla odpoczywających. Polecam piękne trasy rowerowe. Dla tych którzy nie przywieźli swojego sprzętu jest masa wypożyczalni po 25 zł/doba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
norka9 Posted March 13, 2015 Bardzo przyjemny i ładny Camping. Porządek i miła obsługa są dodatkowym atutem. Warto się wybrać żeby podziwiać teren Roztocza. Sam Zwierzyniec mała przytulna miejscowość gdzie spokojnie można odpocząć wraz z rodziną. Polecam również stawy Echo gdzie obok widziałem pasące się dzikie konie. Niesamowity widok. Pozdrawiam i zapraszam do zwiedzenia parku Roztoczańskiego oraz skorzystania z Campingu Echo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ARRA Posted August 3, 2018 Witam wszystkich :-) Siedzimy sobie z dwójką małych dzieci; nasz pierwszy wyjazd w życiu z budka. Powiem szczerze, że jest tu naprawdę fajnie i mam nadzieję, że odbędzie się tu niebawem jakiś zlot. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted September 25, 2018 22 wrześna - kemping zamknięty. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GregPower Posted November 20, 2019 Byłem 17 listopada w Zwierzyńcu i przy okazji podjechałem, żeby zobaczyć, gdzie ten kemping jest położony. Lokalizacja jest naprawdę bardzo fajna. Idealna na zawiedzenie roztocza. W przyszłym roku mam zamiar z całą rodzinką wybrać się na 3-4 dni, żeby pozwiedzać te piękne okolice. Quote Share this post Link to post Share on other sites