Effendi Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 witam! Po wywczasach uszkodzeniu ulegl zamek do drzwi, na skutek przyciagania drzwi za raczke zamka. Na uwczesna chwile nie miałem tego wynalazku, o którym kiedyś pisal Kiszon: uchwyt do drzwi moze ktoś z koleżenstwa ma na zbyciu jakis niepotrzebny zamek a wlasciwie jego wnetrze np podkładkę pod pierścien zewnetrzny ( zdjęcie dołacze wkrótce ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Widziałem te zamki w Tamie w Katowicach cena niestety 93 zł http://przyczepytam.com.pl/sklep/product_info.php/products_id/274 może to ten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Witaj Marek jest podobny do poszukiwanego przezemnie, popołudniu dokonam pomiarów swojego zamka i juz bede na 100 % pewien czy to jest to czego szukam, najgorsze jest to ze w moim uszkodzeniu uległa podkładka pod pierscien zewnetrzny a ja najprawdopodobnie bede musial kupic caly nowy zamek - jakby nie mozna bylo sprzedawac czesci do zamka dlaczego tak robia! ( sytuacja jest zaprzeczeniem powiedzenia: jak chcesz sie napic mleka to kupujesz butelke mleka a nie cala mleczarnie ) strzałka wskazuje te podkładke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts