Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Temat jest niejako rozwinieciem mojegi pierwszego postu. Otoz szukam przyczepki dla siebie i rodzinki. Budzet do 30000 zl, ale wcale nie musi byc tak drogo :)

Przyczepa ma sluzyc do podrozowania po calej Europie, wiec raczej zalezy nam na duzej i wygodnej kabince. DMC max 1400 kg, wiek im mlodziej tym lepiej, poki co rozgladam sie za cepkami >2000r.

Parametry obowiązkowe: duża osobna zamykana sypialnia (z dwoma osobnymi łóżkami, z możliwością ich złączenia), łóżko piętrowe - chetnie tez w osobnym pomnieszczeniu, ewentualnie do tego jeszcze pojedynka, łazienka z toaleta i prysznicem, woda zimna-ciepla, ogrzewanie, reszta to juz standard chyba, kuchenka, lodówka, zbiorniki na czysta-brudna wode, itd...

Jezeli o czyms zapomnialem, to prosze o info. Po przyczepe jestem gotowy pojechac nawet do Holandii, tylko gdzie ??? Znalazlem kilka postow z linkami do stron, ale ten holenderski jest dla mnie jakis zbyt skomplikowany. Poki co przejrzalem alledrogo.pl i znalazlem pare fajnych egzemplarzy, ale jak to ja - nie ufam w te stany idealne, troche juz pojezdzilem za cepkami i poogladalem, wiec wiem na co zwracac uwage. Typow konkretnych nie mam, wiec nie nastawiam sie na Knaus'a czy HOBBY, marka ma dla mnie drugorzedne znaczenie - moze byc nawet NIEWIADOW, jezeli tylko bedzie spelniala moje potrzeby.

Nie rozwijam sie wiecej, czekam na pomocne odpowiedzi.

Pzdr, Marcin.

Edytowane przez mafik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

witam kolego ,

może mam do ciebie ciekawą pepkę .jeśli masz ochotę to zadzwoń do mnie ,pogadamy o szczegółach.(Hobby 540 2044r.)

Mój nr.607395673

Opublikowano

pepka stoi jeszcze w Holandii,kupiona jest od pierwszeszego klienta,bazwypadkowa. z pełnym wyposażeniem posiada nowy,posi przesionek,wyposazona jest w mover(niezależny napęd na koła),ma ddwa szyberdachy.

Stan przeczepy oceniam jako idealny,bez żadnych uszkodzeń,posiada bojler do wody ciepłej

Masz ochotą to dzwoń podam wiecej szczgółw

Marek

Opublikowano

Dzieku serdeczne za namiar - niestety zmienila sie jedna istotna dana dotyczaca specyfikacji cepki - DMC max 1475 kg - nie wiem czemu, ale myslalem, ze moj Peugeot pociagnie wiecej !!!

Opublikowano

Cepki juz nie ma - wzial ja jakis handlarz. Przyczepa nie jest (nie byla) nowa.

Nie w salonie i nawet nie na pasie produkcyjnym (...)

To była ironiczna metafora do Giernasa ;)

Opublikowano

Witam,

ok z tym rocznikiem to byla delikatna pomyłka (a Wy robicie z tego wielkie halo),

jeżeli chodzi jeszce o tą pepkę ,pisząc informacje byłlem przekonany ,że jescze jest do kupienia ,rozmawiałem z Holendrem jasieś 2 godz. wcześniej.Okazało się ze w ciągu kilku godzin ktoś go kupił. Oto cała historia.

Pepa była fajna więc pozwoliłem sobie zaproponować ją koledze,a wyszło jak widzć w pozostałych postach

Pozdrawiam

Giernas

Opublikowano

Witam w ten spokojny i pogodny popoludniowy czas niedzielny.

Wlasnie wrocilem z ogldania cepki - Hobby 495 De Luxe - przekonalem sie, ze pietrowe lozko bedzie mi jak najbardziej niezbedne, zeby miec troche miejsca w cepce no i kobiecie sie spoodbalo, niestety pulap cenowy troche powyzej mojego gornego limitu, no i DMC o 25 kg za duzo.

Dla ciekawych http://allegro.pl/hobby-495-uk-de-luxe-easy-2006r-i2644235093.html

Ogolnie przyczepa godna polecenia, troche podniszczona w srodku (detale, nie przeszkadzajace wogole w uzytkowaniu). Mlody rocznik za przyzwoite pieniadze.

Pzdr, Marcin.

Opublikowano

(...)

ok z tym rocznikiem to byla delikatna pomyłka (a Wy robicie z tego wielkie halo),

(...)

Nie o rocznik było wielkie HALO, tylko o Twoje "idealna".

Poczytaj dokładniej bo bardzo lubię być dobrze zrozumianym :)