Skocz do zawartości

Czy są gdzieś dostępne stare katalogi przyczep Hobby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzi mi o dostępność w formie elektronicznej, na stronach producenta i dealerów nie mogę nic znaleźć, jak dotąd moje poszukiwania w necie również spełzły na niczym. Interesuje mnie okres 2000-2004, chciałbym pooglądać rozkłady i rozmiary poszczególnych modeli. Może ktoś z Państwa ma jakieś zachowane stare wersje?

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Spróbuj skontaktować się z dealerem- w Polsce www.smolicz.pl oraz www.auto-caravan.pl

EDIT:

Chociaż obstawiałbym raczej Smolicz, bo ci z tego drugiego linka dystrybutorem Hobby są od niedawna; smolicz już ładnych parę lat, więc może będą mieli coś ze starszych.

Opublikowano

Agropyron,Witam serdecznie na forum :hop1: mam katalogi HOBBY z roku 1999 i 2005 jak chcesz to moge Ci wysłać .

Opublikowano
Agropyron,Witam serdecznie na forum :hop1: mam katalogi HOBBY z roku 1999 i 2005 jak chcesz to moge Ci wysłać .

Ooo jak masz to ja bym poprosił o te z 1999. Bardzo

Opublikowano
Spróbuj skontaktować się z dealerem- w Polsce www.smolicz.pl oraz www.auto-caravan.pl

Dzwoniłem do Smolicza - mają, ale tylko papierowe, więc coś tam mi wysyłają faksem, ale jakość jest tragiczna, prawie nic nie widać. Dlatego szukam wersji elektronicznych.

Opublikowano
Agropyron,Witam serdecznie na forum :] mam katalogi HOBBY z roku 1999 i 2005 jak chcesz to moge Ci wysłać .

Witam rownież i poproszę :hop1: - wyślę PW z mailem.

Dziękuję i pozdrawiam :]

Opublikowano

Witaj Agropyron, katalog w formie papierowej rocznik 1999 wysłałem listem dla Adi-ego został mi rocznik 2005 jak chcesz to moge Ci wysłać .

Opublikowano

Agropyron, znalazłem jeszcze rocznik 2001 też w formie papierowej.

Opublikowano

Do mnie idzie 1999, jak dojdzie to go zobacze, bo moze mi sie uda zrobić z niego pdf, wtedy roześle go wszystkim zaintereseowanym

Opublikowano
Witaj Agropyron, katalog w formie papierowej rocznik 1999 wysłałem listem dla Adi-ego został mi rocznik 2005 jak chcesz to moge Ci wysłać .

Mars - wielkie dzięki :jump::):):]:)

Postaram się go zeskanować i zpedeefować, to jest mniej więcej to samo co MarcinT rozesłał, tylko da sie przeczytać :-)

• 4 tygodnie później...
  • 9 lat później...