Skocz do zawartości

Kamperem na wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak, :) już dziś jadą Kamperem Sokale na wesele. :slina: W klapkach i krótkich spodenkach :) Na miejscu się przebierzemy w świąteczne odzienie, motochatkę przystroję żeby prezentowała się weselnie i na koniuszku w kolumnie, z balonikami będziemy sobie pomykali.

Widzę w tym same zalety a piszę o tym, bo na zaprzyjaźnionym (CT) temat już dawno założyłem ale troszkę brakowało mi odwagi. Ten pomysł bardzo spodobał się mojej ukochanej, więc namawiam i innych niezdecydowanych Kolegów.

.

Jak wydarzy się coś ciekawego to dopiszę :)

Edytowane przez WojtEwa (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ale numer!!!:hehe: oraz....zbieg okoliczności, ponieważ Skalniak chce na nasz ślub 29.09.2012 jechać FRANKĄ. Własciwie dlaczego nie??? Chyba wszyscy z naszego otoczenia już wiedzą, że wszystkiego się po nas można spodziewać :bevil:

Skalniaczka

P.S. jeśli plan wejdzie w czyn, będzie relacja. Impreza na rancho, więc kamper jak najbardziej pasuje :bevil:

Opublikowano

Dwa lata temu byłem przyczepą na weselu. Pomysł wydawał się dziwny, ale nad ranem wielu zazdrościło własnego łóżka,

oraz lodówki zimnego piwa

Opublikowano

Ja też byłem dwa lata temu z przyczepą na weselu. Najpierw ludzie patrzeli jak na wariata, potem zazdrościli, a następnie chcieli wynajmować na godziny :)

Wyszedłem jako ostatni gość, potem spać. Rano kawa, śniadanie i na grzyby. Kiedy alkomat pozwolił to jazda do domu.

Opublikowano

no my aktualnie także jesteśmy przyczepą na weselu prosto znad morza przez Sławę do Bolesławca, właśnie się obudziłem i czekam aż wyparuję ! zaraz poprawiny

Opublikowano

I po weselichu... czuję niedosyt a to oznacza że było po prostu wspaniale.

Moja obecność kemperkiem początkowo troszkę wzbudziła zainteresowanie ale słyszałem otwarte uznanie za sam pomysł i niezależność. Na poprawinach to już zainteresowanych zapraszałem do obejrzenia, ot tak pochwalić się, jak to to takie coś jest w środku urządzone bo opowiadanie że to "jak p-pa kempingowa z własnym napędem" nie zaspokajało zainteresowania.

Nie wierzyli że faktycznie, że to to 5 osób spać może, że prysznic, że kibelek , że kuchnia...

Ale fajnie, fajnie bardzo się wszystkim podobało a ja czułem się dumny z tego pomysłu i że nie zostałem wyśmiany :)

Na deser 2 foteczki.

Przed ceremonią, na spokojnie kawusia i przystrojenie chociaż balonikami

post-2083-0-73071200-1346010806_thumb.jpg

.

A spod kościoła kilkanaście km do domu weselnego i już jesteśmy na miejscu

post-2083-0-11639300-1346010855_thumb.jpg

(...)

Skalniak chce na nasz ślub 29.09.2012 jechać FRANKĄ. Własciwie dlaczego nie???

(...)

BRAWO! Koledzy z CT wspominali, że znają takich co na własny ślub kamperem jechali :)

Limuzyny już chyba nie robią wrażenia i sensacji na ulicach :) Prawda?

Opublikowano

post-957-0-00256400-1346091492_thumb.jpgNo nie zupełnie kamperem ale też VW T4 z możliwością dogorywania w nim byłem w ten wekend na weselu w Wyszkowie.

Człek nie zależny, ma własną izbę wyczeźwień. :tuptup:

jak widać dalej nie jestem trzeźwy :niewiem::drink: :drink: miało być własna izba wytrzeźwień. :czerwona:

post-957-0-58825600-1346091634_thumb.jpg

Opublikowano

Ha ! Mam we wrześniu wesele....ale ja mam przyczepę....nie wiem czy wypda...:-]

Jeśli masz gdzie stanąć? to czemu nie wypada? Liczy się wygoda i wygódka aby było gdzie pawia wypuścić aby się przewietrzył. :hehe:

Opublikowano (edytowane)

Dwa lata temu byłem przyczepą na weselu. Pomysł wydawał się dziwny, ale nad ranem wielu zazdrościło własnego łóżka,

oraz lodówki zimnego piwa

dobre, dobre!!! :] może i trochę dziwne ale rzeczywiście swoja grzęda i zimnie piwko przed poprawinami :slina: bezcenne

Edytowane przez ryba78 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jeśli masz gdzie stanąć? to czemu nie wypada? Liczy się wygoda i wygódka aby było gdzie pawia wypuścić aby się przewietrzył. :hehe:

Kaseta wszystko przyjmie :]

Opublikowano

A jaka oszczęność dla Młodych - nie muszą extra za nocleg dla gości płacić..... teraz tylko pisac na Zaproszeniach: mile widziany własny kamperek albo cycepka...... ehhh ta ekonomia w dzisiejszych czasach.........

Opublikowano

A jaka oszczęność dla Młodych - nie muszą extra za nocleg dla gości płacić..... teraz tylko pisac na Zaproszeniach: mile widziany własny kamperek albo cycepka...... ehhh ta ekonomia w dzisiejszych czasach.........

No zaszalałeś z tym zaproszeniem. :lol:

Nie mów tak bo jeszcze to zostanie uwzględnione. :lol:

Opublikowano

Nie no proszę was? Mam ciągnąć budę, żeby ktoś sobie w niej spał. A ja co w namiocie?:puk::-]