Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super filmik. Szczególnie spodobał mi się wąs kierowcy testowego no i test offroadowy. Ciekaw jestem czy ktoś już próbował tak "wpaść" w bezdroża i zaiwaniać ze swoją cepką :D

Opublikowano

W sumie ten materiał jest do całego działu technicznego,fajnie widać co jak jest zrobione...

takie testy powinni przeprowadzać po kilku latach eksploatacji -ciekawe ile tych papierowych cepek by go ukończyło -zwłaszcza z wymiarem zblizonym do 5-6m . wracając do budowy troszkę się zmienilo do dzisiaj zwłaszcza wąsy kierowcy są już do ziemi :hehe: .

Opublikowano

przerażony byłem jak zobaczyłem zszywacz do łączenia tej kartonowej powłoki,żeby nie to aluminium na zewnątrz przyklejone na podciśnieniu to po deszczu zostałaby wielka kupa celulozy...

Opublikowano

................... Ciekaw jestem czy ktoś już próbował tak "wpaść" w bezdroża i zaiwaniać ze swoją cepką :D

Ja z jednym ze swoich wilczków bylem zmuszony taki szybki of-road uskutecznić kiedy wypalanie trawy przez Chłopa wymknęło się spod kontroli . Płomienie odcięły mi odwrót i gnałem w głąb lasu slalomem szukając dojazdu do szosy . Nie znalazłem ,ale na szczęście ogień zmienił kierunek. Kiedy wracałem tą samą drogą między drzewami 20 razy wolniej sam nie mogłem uwierzyć że taką trasę przebyłem . :) Przyczepka mimo iż łamała konary przeżyła rajd dzielnie. Trzeba było wymienić tylko zarysowane szyby ale to był stary model i szyby płaskie jednowarstwowe więc nie było dramatu , pourywane drzwiczki szafek . Więcej strat było w niespakowanym drobiazgu pod przyczepą bo pakowanie awaryjne mocno zubożone a to co pod przyczepą zostało rozjechane..

Opublikowano

Ja się piszę na posadę takiego kierowcy testoweg0 :bevil::drive: A swoją drogą jaką reklamę sobie Mercedes zrobił:devil:

Opublikowano

co to za testy pustym sprzętem..... powinni cepę zapakować gratami to dopiero by wylazło szydło z worka ...... ogólnie lubię takie akcje tylko nigdy jakoś się nie chwalą co i jak przeżyło te manewry ... jakieś szparki , pęknięcia , wyrwane wkręty...to mnie interesuje a nie pod publiczkę ożywiony papierowy katalog ................. jedno jest pewne , tamte cepki były mocniejsze od teraźniejszej lipy...:skromny:

Opublikowano

Filmik fajny i stary. Przewija się w nim taki sam model KIP-a jak nasz, nawet wykładzina podłogowa jest identyczna. Jak na razie to pomimo tego że nasz KIP-ek wiekiem zbliża się

do trzydziestki, wszystko jest w jak najlepszym porządku (odpukać).

Opublikowano

teraz ja !!!

... cos nowszego i oczywiscie angielka .... mala zgrabna przyczepka

• 9 miesięcy temu...