Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kochani sam nie wiem gdzie to napisać – jestem w Stegnie nadziko – szukam fajnego pola kempingowego o rozsądnych cenach i dla dzieci.;-) A może ktoś z Was tu jest !!!! :przytul: POZDRAWIAM serdecznie. :hej:

Edytowane przez PIETROZA 1700 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

jak dla mnie Camp nr 159 w zeszłym roku był OK waytogo.gif

http://www.camp.pl/pol/main.htm

:::: Camping nr 159 "CAMP" ::::

ul. Morska 26

82-103 Stegna

+48 55 247 83 03

+48 55 247 80 34

od morza jakieś 400m, w ośrodku cisza i spokój, trochę atrakcji dla dzieciaków (moje dziewczyny, 1 rok i 4 lata, się nie nudziły), toalety czyste i schludne, ciepła woda itd..., cena: coś ok 70 PLN

proszę nie pomylić z Campem nr 180, na rondzie, przy samym deptaku spineyes.gif

pozdr

Opublikowano

Pozwolę podłączyć się do tematu, ma nadzieje że kolega PIETROZA 1700 się nie pogniewa , ale też szukam jakiegoś fajnego kempingu w tych okolicach ( w rozsądnych cenach )

Wyruszamy w sobotę lub niedziele , a wy do kiedy jesteście ?

Opublikowano (edytowane)

Dobry wieczór!

Czytam że szanowni koledzy jadą w kierunku Stegny?

Gorąco polecam kemping nr 159 na ul. Morskiej 26 prowadzony przez Panią Krysię i Andrzeja Stupkiewiczów. Warunki sanitarne bardzo dobre. Teren ogrodzony, szlaban z "wartownikiem" (może to być aktualnie Pani Celinka ;D ) Teren kempingu jest zamykany ok 23 do 5 rano, więc nikt się nie szwęda itp. Polecam to miejsce szczególnie na wyjazd z dziećmi. Do morza na plażę idzie się spacerkiem 12- 15 min. Po drodze mnóstwo straganów, barów i knajpek. Kemping posiada plac zabaw dla dzieci, piękną lokalizację w lesie. Dużo budek lecz lekko pofałdowany teren powoduje, że nie widać "tłoku". Przed wjazdem sklep a w nim świeże bułeczki prosto z pieca. Za 13 dni pobytu z żona i dwójką dzieci (jedno poniżej 5 lat) zapłaciłem 990 zł. Za pobyt powyżej 10 dni 10% zniżki. Uważam osobiście, że jest to jedno z lepiej zorganizowanych miejsc tego typu. Gorąco polecam wraz z moją rodziną i pozdrawiam. W razie dokładniejszych pytań chętnie odpowiem i poradzę co jeszcze warto w okolicy zwiedzić itp. tuptup.gif

Pozdrawiam - M vel wachmistrz

Dnoc

P.S. Mają stronę w internecie http://www.camp.pl/pol/kontakt.htm (patrz również wyżej na wcześniejsze wiad.)tam znajdą szanowni koledzy (i koleżanki) szczegółowe informacje. A jeszcze jedno - na wypoczynek nie polecam Kempingu Nr 180 w pobliżu. Jak dla mnie za duży tłok i za głośno,przynajmniej w lipcu.niewiem.gif

Proszę pozdrowić w razie zajechania panią Krysię od ekipy z Hrubieszowa270635636-JUMP2.gif - dziękuję

Edytowane przez Wachmistrz77 (wyświetl historię edycji)