Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i miałem zmieniać przyczepę na kampera za dwa lata, później stwierdziłem że jednak przed przyszłym latem zmienię jakoś na wiosnę i koniec końcem pojechałem wczoraj do znajomego i wróciłem jako dumny właściciel DETHLEFFSa SUMMER EDITION 2008 na Fordzie Transicie. Kamperek jeszcze stoi u znajomego ale mam nadzieję do końca przyszłego tygodnia mieć go już u siebie.

Ponieważ wieczorem nie miałem jak zrobić zdjęć wklejam narazie te które były robione do allegro.

Co z wyposażenia dodatkowego, bo nie będę się rozpisywał o standardowym :-)

-poduszki goldszmitt z kompresorem

-automatyczna antena satelitarna z tunerem i TV + antenaDVB

-elektryczny stopień

-sogg WC

-relingi na dachu(drabinka)

-trzy akumulatory

-kamera cofania

kamperek_001.jpg

kamperek_002.jpg

kamperek_003.jpg

kamperek_004.jpg

kamperek_005.jpg

kamperek_006.jpg

kamperek_007.jpg

kamperek_008.jpg

Opublikowano

Co tu dużo pisać... bardzo fajna maszyna.

PS. Naturalna jest zamiana przyczepy na kampera? Chyba dość popularna tendencja? :bzik:

Opublikowano

PS. Naturalna jest zamiana przyczepy na kampera? Chyba dość popularna tendencja? :bzik:

No jest taka zauważalna tendencja :D Szczególnie wtedy jak miejsca dostępne z przyczepą zaczynają Cię nudzić i zaczynasz myśleć o miejscówkach takich gdzie składem nie wjedziesz a kamperkiem już tak.

Tak przynajmniej jest w moim przypadku.

Opublikowano

Fajna maszyna , muszę przyznać ,że zazdroszczę.Jesli to możliwe to chętnie bym obadał jak to wyglada wewnątrz.

Słuszny wybór bo Transit pali dosyć mało w porównaniu do innych , jaki masz tam silnik ?

Opublikowano

Fajna maszyna , muszę przyznać ,że zazdroszczę.Jesli to możliwe to chętnie bym obadał jak to wyglada wewnątrz.

Słuszny wybór bo Transit pali dosyć mało w porównaniu do innych , jaki masz tam silnik ?

SIlnik 2,2 diesel 130KM. Znajomy jak nim jechał z NIemiec to mówi że spalił mu na autostradzie ok 8l jadąc w granicach 120 km/h.

Nie ma sprawy możemy się umówić na wizytacje :D ale to dam Ci jeszcze znać jak będę miał go już u siebie.

Opublikowano

no no :] gratulacje :] Ty a w zasadzie Wy - jesteście jednak nieprzewidywalni :] a co z przyczepą ? też już sprzedana ? czy pójdzie do komisu - uwaga - kto 1 ten lepszy - można powiedzieć, że perełka do sprzedania będzie :]

jakbyś robił wyprzedaż wyposażenia - wal jak w dym :]

Opublikowano

aż ślinka cieknie...

sprzęt na wypasie !

gratuluję bardzo serdecznie !

Opublikowano

Gratulujemy!! Prezentuje się bardzo ,życzymy udanych wypraw i prosimy o więcej zdjęć ze środka - do zobaczenia na szlaku - teraz na pewno będziecie bardziej rozpoznawalni.