Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

miesiąc temu kupiłam przyczepę Abbey Vogue - niestety bez pompki. Sądziłam, że z nabyciem u nas owego małego akcesorium nie będzie problemu. I tu się myliłam. Obszukałam allegro, sklepy z częściami do przyczep i są ..... ale nie takie:

Czy ktoś wie, zna adres gdzie w Polsce można kupić taką pompkę nową lub używaną?

Proszę Was o jakąś pomoc bo wakacje się zbliżają a ja jestem bez wody! :sciana:

Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej.

Opublikowano

Hej zerknij tu |:

WPcaravans

Komorniki. ul. Lipowa 7. 55-300 Środa Śląska.

wpcaravans@wp.pl

www.wpcaravans.pl

tel. kom. Patryk: 609890345

tel. kom. Wojtek: 667908258

Wiem że oni posiadają części nowe i używane do Angielskich przyczep..

Opublikowano

pompka jest zwykła ale przyłączę faktycznie "angielskie". W WP będą mieli (nie powinno być drożej jak 100zl)

Opublikowano

W ich ofercie nie znalazłam angielskich pompek. Ale już do nich piszę....może mają gdzieś "pod ladą"

Opublikowano

Witam,

miesiąc temu kupiłam przyczepę Abbey Vogue - niestety bez pompki. Sądziłam, że z nabyciem u nas owego małego akcesorium nie będzie problemu. I tu się myliłam. Obszukałam allegro, sklepy z częściami do przyczep i są ..... ale nie takie:

Czy ktoś wie, zna adres gdzie w Polsce można kupić taką pompkę nową lub używaną?

Proszę Was o jakąś pomoc bo wakacje się zbliżają a ja jestem bez wody! :sciana:

Może Ci się przyda :skromny:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2447915018

Kristofer :hej:

Opublikowano (edytowane)

Tylko sprawdź czy masz taką samą złączkę - też mam anglika, ale do mojej to złącze nie pasuje.

Masz rację, trzeba sprawdzić złącze.

Dając link, sugerowałem się informacją, ze potrzebna jest taka, jak na zamieszczonej fotce (post #1).

:hej:

Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej.

Edytowane przez Kristofer (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Masz rację, trzeba sprawdzić złącze.

Dając link, sugerowałem się informacją, ze potrzebna jest taka, jak na zamieszczonej fotce (post #1).

:hej:

To ta sama pompka , na 100%.

Te walenie zewnętrzne mają 3 rozwiązania . Dwa z centralnie wyprowadzonym kanałem wody oraz jeden z nieco przekoszonym kanałem we wtyku i to jest ta.

Dodam jeszcze że cena w porównaniu z Ebay'em ( 49.71$ - 168zł) bardzo konkurencyjna tym bardziej z wysyłką .

Edytowane przez pasjonat (wyświetl historię edycji)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pompka jest dokładnie taka jak opisujecie. Dzięki Waszej pomocy udało mi się przez forum zakupić inną piękną używaną pompkę :-) Już ją sprawdziłam na szybko na zimnej wodzie a teraz będę walczyć z ciepłą wodą. Szkoda że nie udało się znaleść sklepu w Polsce z takimi pompkami bo może mój post przydałby się innym... Gdyby ktoś jeszcze znał adres takiego sklepu to piszcie. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji