Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panowie - jestem na etapie poszukiwań przedsionka do mojej przyczepki.

Pod uwagę biorę dwa - które mieszczą się z zakresie mojego budżetu.

Gracefield Harrison - oraz DWT ZELTE model TREVIRA

- czy w przypadku przedsionkow mozna zadac pytanie - ktory lepszy ? Na ktory sie zdecydowac przy tej samej cenie.

Opublikowano

przepraszam, chyba to nie wlasciwy watek na to pytanie - czy moge prosic o przeniesienie na wlasciwe miejsce ?

Opublikowano

Panie i Panowie - jestem na etapie poszukiwań przedsionka do mojej przyczepki.

Pod uwagę biorę dwa - które mieszczą się z zakresie mojego budżetu.

Gracefield Harrison - oraz DWT ZELTE model TREVIRA

- czy w przypadku przedsionkow mozna zadac pytanie - ktory lepszy ? Na ktory sie zdecydowac przy tej samej cenie.

Słuszne pytanie.

Tylko odpowiedzi uzyskasz tak różne, że w wyborze nie pomogą.

Musisz zwrócić uwagę na kilka rzeczy.

1. Szwy

2. Zamki błyskawiczne.

3. Rodzaj materiału

Myślę, że takie dane uzyskasz googlując w necie.

Ja też się borykałem z tymi pytaniami i dla tego do nowej cepki kupiłem roletę a nie przedsionek.

Opublikowano

Wybor pad łna DWT ZELTE - głównie dlatego że ma osobny dach - nie musze zakładać i rolować całego przedsionka. Dzisiaj przyszła przesyłka, ale niestety caly dzien u nas pada i jeszcze nie rozpakowałem.

Opublikowano

dzieki Sylwek, poki co wszystko mnie cieszy, niespodziewalem sie ze przyczepka, mimo ze nawet jeszcze nie jezdzi, moze dac tyle frajdy ... ale i przysporzyć kosztów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moze dac tyle frajdy ... ale i przysporzyć kosztów.

tak to już jest, ale dla frajdy uważam że warto

Opublikowano

troche w nia zainwestujesz, ale uwierz ze nidgy nie bedziesz tego zalowal, a za jakis czas poczujesz sie dumny ze swojej pryczepy :)