Pawel67 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czy ktoś z Was wymieniał pompkę w toalecie thetford'a. U mnie efekt jest taki że po włączeniu spłuczki, pompka brzęczy (dżwięk zablokowanego silniczka) i po chwili przepala bezpiecznik. Niestety nie wiem jak się do niej dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Niestey musisz wyjąć cały "kibel" W poprzedniej przyczepie wymieniałem cięgno od zamykania klapy i miałem ten sam problem. Kibelek wyjmujesz do góry do wnetrza łazienki. Musisz najpierw z zewnątrz wyjąć zbiornik na nieczystości , pod nim masz cztery wkręty którymi kibelek jest przykręcony do podłogi , odłączasz przewód zasilający i jak masz trochę luzu we wnętrzu łazienki podnosisz cały kibelek do góry. Wynosisz go sobie na zewnątrz , a później to już z górki bo wszystko masz widoczne na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel67 Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Dzięki - choć pocieszające to nie jest (zwłaszcza, że włożyłem sporo pracy w nowe uszczelnienia silikonowe - które po tej operacji znów przestaną istnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercy Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 "i po chwili przepala bezpiecznik." To chyba wiem dlaczego w mojej przyczepie był zdrutowany przepalony 3A bezpiecznik. Czyżby błąd konstrukcyjny/projektowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel67 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Być może - jeszcze tego problemu nie pokonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi