Skocz do zawartości

Sopot - Kemping Kamienny Potok - nie działa!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część,

Wybierałam się jutro jak co roku na kemping 19 Kamienny Potok ale przed chwilą dowiedziałam się, że już nie istnieje. Zmienił właściciela i będzie tak coś nowego .... Kurcze znacie jakąś alternatywę dla Sopotu (tak blisko morza)? Sprawdzałam jeszcze 67 ale nie działa. Jestem spakowana a nie mam gdzie jechać!

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

W miare blisko zatoki masz: http://www.kemping-gdansk.pl/

Ale polecam jednak rejony Wladyslawowa lub polwyspu Helskiego.

Chlapowo (zaraz obok Wladyslawowa) http://www.pole-horyzont.pl/ bardzo ladny kemping nad samym morzem

Poczatek polwyspu: http://www.kaperkemping.pl/ spalem i polecam, troche przeszkadzaja jadace pociagi i samochody, ale na polwyspie prawie wszedzie jest taki problem

Ja w piatek weekendowo jade na wlasnie na Kaper.

Opublikowano

Ekstremalnie wolę do Sopotu - tylko jak znaleźć prywatną posesję w Sopocie, która zgodzi się na wstawienie przyczepy lub jakiś ośrodek. Ja potrzebuję jedynie prądu i zlewni resztę mam w przyczepie. Pogoda jest taka, że jak będzie lało przez 5 dni to mi na półwyspie dzieciaki przyczepę rozwalą a tak mogę zawsze wypuścić je do galerii Bałtyckiej czy Klif. To alternatywa na wybieg dla dzieci przy kiepskiej pogodzie, a tego przewidzieć się nie da.

Opublikowano

Właśnie dlatego (pogoda, dzieci) trzeba wybierać takie miejsca jak koleżanka napisała.

Ani Władysławowa, ani Hel nie zapewni atrakcji dzieciom.

No a i mamie zawsze przyjemniej, bądź co bądź w takiej galerii niż w cepce :).

Opublikowano

maciej_p- dzięki!

Sylwek3108 - wyjazd z dziećmi nie jest łatwy w maju-czerwcu ;). Ja bym w cepce mogła siedzieć cały dzień, czytać, spać, czytać, spać i jeść, tylko potomstwo lata po głowach i nie przestaje gadać ;) W czasie deszczu wyjście do zadaszonej galerii jedynym ratunkiem, dziecko biega a ja kontempluje bo nie znoszę chodzić po sklepach i muszę to jakoś wytrzymać. Wolałabym 100 razy bardziej siedzenie w przyczepce ale się nie da :( Dwa lata temu wyjechaliśmy w czerwcu na 10 dni i pełne 10 dni lało - koszmar nie wakacje! Drugi raz sobie i rodzinie tego nie zrobię. Byliśmy wtedy w Krynicy Morskiej i musieliśmy co drugi dzień do Gdańska jeździć. Wakacje rodem z Warszawy :(

Opublikowano

Masz racje. Wiem co to znaczy. Też jeżdzę z małymi dziećmi. Więc jeżeli w pobliżu nie ma sklepów to jest klęska.

A odnośnie tego spania to możesz sobie z moją żoną piąteczkę przybić :) :) :).

Opublikowano

Olga pomóc nie pomogę, ale serce zabolało. Jeździłem na ten kemping od 25 lat. Nie rozumiem dlaczego u nas likwiduje się

kempingi w miastach. Dwa tygodnie temu byłem w Łodzi i z kempingu zrobiono lodowisko. W Pradze jest kilkanaście

i wszystkie zarabiają.

Opublikowano

Olga pomóc nie pomogę, ale serce zabolało. Jeździłem na ten kemping od 25 lat. Nie rozumiem dlaczego u nas likwiduje się

kempingi w miastach. Dwa tygodnie temu byłem w Łodzi i z kempingu zrobiono lodowisko. W Pradze jest kilkanaście

i wszystkie zarabiają.

A W Sopocie pewnie nowy hotel ***** powstanie bo miejscówkę kemping miał świetną! My jeździliśmy tam kilka razy i zawsze było spokojnie, fajnie i cicho. Na ścieżkę rowerowa blisko, na rolkarską też, super miejsce na ruch, na spacer, na kawę na Monciaku, szybkie zakupy itd. Uwielbiałam ten kemping. Od września żyłam wyjazdem a teraz klops, jesteśmy spakowani i siedzimy przy laptopach zamiast za kółkiem. Dzisiaj nie jedziemy, jutro też nie ... szukam miejsca zamiennego :(

Opublikowano

Siemanko

Ola , podaj dokładny termin wyjazdu to zrobię błyskawiczny wywiad .

Nie wiem jak to teraz z Euro ale znam jeszcze parę miejscówek , które nie funkcjonują oficjalnie jako pola pod przyczepy ale zawsze widywałem tam stacjonujące zestawy.

Pozdrowionka.

Opublikowano

A to koniecznie musi być nad morzem?

Przecież jest tyle łądnie położonych kempingów nad jeziorami.

Opublikowano

Siemanko

Ola , podaj dokładny termin wyjazdu to zrobię błyskawiczny wywiad .

Nie wiem jak to teraz z Euro ale znam jeszcze parę miejscówek , które nie funkcjonują oficjalnie jako pola pod przyczepy ale zawsze widywałem tam stacjonujące zestawy.

Pozdrowionka.

Teramin wyjazdu - wczoraj :( dzisiaj szukam miejsca kombinuje na jutro.

A to koniecznie musi być nad morzem?

Przecież jest tyle łądnie położonych kempingów nad jeziorami.

Jeziora nie wchodzą w grę ze względu na kleszcze - borelioza trudny temat. Nad jeziorem nudy wielkie my nie łowimy i nie jemy ryb, nie pływamy łodziami a mieszkamy poza miastem więc wieś widzimy na co dzień ;) W czerwcu będą góry, pewnie Zakopane i okolice. Zawsze można Kraków, Wieliczkę zaliczyć, spływ Dunajcem, wycieczkę na Morskie Oko, dla fanu nocleg w Murowańcu, wjazd na Gubałówkę, kolejka na Kasprowy itd. Ze względu na EURO omijam miejsca gdzie są mecze bo nie warto się pchać :(

Opublikowano

Olga masz rację.

Nie pomyślałem proponując jezioro o kleszczach.

I fakt Euro jest w stanie załatwić całą przyjemność z wypoczynku.

Opublikowano

Teramin wyjazdu - wczoraj :( dzisiaj szukam miejsca kombinuje na jutro.

Kurcze!

.Jutro po robocie podjadę tu i ówdzie. Podrzuć nr. tel. na priva, jeśli po 16:00 raport z wywiadu będzie miał dla Ciebie jeszcze znaczenie.

Pozdrawiam.