Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprawdzie jeszcze mamy kalendarzową zimę, ale aura pogodowa iście wiosenna. Nie wiem jak u Was ale u mnie cepka wyciągnięta już jest spod zimowej pierzynki i przechodziła w miniony weekend pierwsze wietrzenie w tym roku. A jak u Was?

Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej.

Opublikowano

Patrząc na dyszel to widzę, że i oblewana była, żeby się za bardzo nie rozeschła :hehe(1).gifhehe(1).gifhehe(1).gif

Opublikowano

Moja się wietrzy cały czas pod wiatą :palacz:

juz myślałem że jakiś wyjazd się szykuje ...

ja tam kombinuje żeby pod koniec marca tak konkretnie przewietrzyć :przyczepa:

Opublikowano

Moja się wietrzy cały czas pod wiatą :palacz:

juz myślałem że jakiś wyjazd się szykuje ...

ja tam kombinuje żeby pod koniec marca tak konkretnie przewietrzyć :przyczepa:

Moja od jesieni zeszłego roku też się wietrzy cały czas :palacz:

Jak aura będzie łaskawa to Konradku razem wywietrzymy budy.

Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej.

Opublikowano

hehehehe... okna otworzyc - lepiej sie przewietrzy....

ja swoja wyciagam w sobote i targam na plac do firmy gdzie pracuje... wygodniej bedzie dogladac

Opublikowano (edytowane)

hehehehe... okna otworzyc - lepiej sie przewietrzy....

ja swoja wyciagam w sobote i targam na plac do firmy gdzie pracuje... wygodniej bedzie dogladac

Okna dachowe były pootwierane czego nie widać :D

Patrząc na dyszel to widzę, że i oblewana była, żeby się za bardzo nie rozeschła

To taki mały wspomagacz żeby się podpory lepiej wykręcało :D :D :D

Edytowane przez bartosz_b (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

dziś też byłem zobaczyć jak budka przezimowała , jest super waytogo.gifwaytogo.gifwaytogo.gifwaytogo.gif

Opublikowano

Cześć

Ja też moją przwietrzyłem . Mam cichą nadzieję na pierwszy wyjazd w weekend . Chyba , że przyjdzie duży mróz . Zobaczymy

Opublikowano

Ja Naszą budke też wietrzyłem już wiosennie :-] a teraz z niecierpliwością na drugą połowe marca i wyjazd na biwaczek :biwak:

Opublikowano

ja też swoją przewietrzyłem w sobotę, nawet delikatnie przerobiłem stelaż od łóżka (jedna podpórka o kilka cm w bok) i teraz mam schowek na 2 butle po 60 litrów :]

zdemontowałem też wężyk od gazu razem z przyłączem (zimą przy ogrzewaniu poczułem gaz) - i już zamawiam u Duni.pl

cały czas nie mogę jej wyciągnąć - wcześniej śnieg zrobił grząski trawnik, teraz znowu wylało oczko wodne na trasie do bramy i zrobiłbym masakrę z trawnika :/

a tu nowy / używany przedsionek czeka już ze 2 miesiące na 1 przymiarki...

Opublikowano

oooo ale wam fajnie :)

ja moją pobudzam do życia w najbliższą sobotę jak rosolez na kawkę wpadnie :D