Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW !!!!!

Jeśli chcecie zacząć sezon już na weekend Prima Aprilisowy 30-31 marzec i 1 kwiecień, proponuję spotkanie lokalne na kempingu "Mały Raj" w miejscowości Stypułów przy drodze 296 Żagań-Kożuchów (powiat Nowa Sól)

podaje link http://www.malyraj.eu/pl/node/3

Rozmawiałam z włascicielami i sprawa przedstawia się następująco:

- przyłączy jest 20 na terenie całego kempingu, oczywiscie po kilka może być do jednego.

- teren jest duży do biegania dla dzieci, nawet mały lasek, niestety brak placu zabaw, gdyż jest to raczej przelotowy kemping

- staw do dyspozycji wędkarzy i basen :) na który bedzie jeszcze za zimno

- sanitariaty z ciepłą wodą, męskie i żeńskie

- internet bezprzewodowy

- koszt od załogi to 45 zł

- są dwa sklepy we wsi, oprócz tego właściciela ma swojskie winko :)

- w razie niezadowalającej nas pogody jest wielka stodoła przystosowana na biesiady oraz muzyka na życzenie

Rozmawiałam z Fingerem na ten temat to powiedział że można spróbować czegoś innego niż Czerwona woda, dlatego słucham waszych opini jak sie zapatrujecie na tą propozycje.

Włascicielce powiedziałam że do tygodnia czasu postaramy sie już określic czy bedzie na tyle chetnych aby tam pojechac

Tymczasem pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

• Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam ! :)

Rzeczywiście pogadaliśmy sobie miło z MarTUSIĄ .

Przewijał się w głowie temat Czerwonej Wody ale uważam , że trzeba wypróbować proponowaną przez Martusię miejscówkę .

Tusiu , bardzo proszę , pogadaj z właścicielami na temat podłoża . Chodzi o to by się nie kopać . Dlatego m.in. brałem pod uwagę Czerwoną Wodę . Tam jest już grunt sprawdzony .

Druga sprawa . Obiecałem Świstakowi , że go powiadomię o spotkaniu .

Nie wiem jakie są możliwości wjazdowe dla jego maleństwa .

Czytałem , że coś tam Świstak kombinuje z innym pojazdem , więc może problem wielkogabarytowy zniknie .

Opublikowano

Witam ! :)

Rzeczywiście pogadaliśmy sobie miło z MarTUSIĄ .

Przewijał się w głowie temat Czerwonej Wody ale uważam , że trzeba wypróbować proponowaną przez Martusię miejscówkę .

Tusiu , bardzo proszę , pogadaj z właścicielami na temat podłoża . Chodzi o to by się nie kopać . Dlatego m.in. brałem pod uwagę Czerwoną Wodę . Tam jest już grunt sprawdzony .

Druga sprawa . Obiecałem Świstakowi , że go powiadomię o spotkaniu .

Nie wiem jakie są możliwości wjazdowe dla jego maleństwa .

Czytałem , że coś tam Świstak kombinuje z innym pojazdem , więc może problem wielkogabarytowy zniknie .

Finger, przecież Świstak nie ma już Milki :oslabiony: . Teraz ma Lt-ka, czyli wszędzie wejdzie bez problemu.

Opublikowano

Najlepiej w weekend osobiście się tam przejade i zobacze jak wszystko w rzeczywistosci wyglada

narazie piszcie pytania, to wszystko dopytam

Opublikowano

Finger, przecież Świstak nie ma już Milki :oslabiony: . Teraz ma Lt-ka, czyli wszędzie wejdzie bez problemu.

Dlatego pisałem , że gdzieś czytałem o LT ale nie wiedziałem , że Milka to już historia .

W takim razie sprawa jest już klarowna .

Tusiu , już się cieszę na spotkanie z Tobą i Pawłem ... , że o reszcie znajomków nie wspomnę . Mała ekipka powinna się zebrać bo termin już obgadaliśmy na Walentynkowym .

Opublikowano

Stypułów dla mnie stracił cały urok jak połozyli na drodze asfalt na tych "średniowiecznych" kocich łbach + chodniki. Tewaz jest tam EU a nie swojski klimat.

Opublikowano

hej my wstępnie również się piszemy na przyjazd :)

a czy woda w basenie będzie na czas naszego pobytu ?:slina: