Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest to mój pierwszy post na Waszym forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do Waszego grona.

Jesteśmy właśnie z żoną na etapie poszukiwania naszej pierwszej przyczepki.

Proszę o Wasze opinie na temat tej przyczepki http://otomoto.pl/hobby-hobby-495-elegance-T2759144.html

Czy wychodziły takie czepki z trzema takimi oknami ?

Z góry dziękuję za wszystkie sugestie.

Opublikowano

Witam... co pierwsze rzuca się w oczka to że przyczepka posiada znak naszego forum więc tylko niech przyzna się ten kto sprzedaje i robić interes;) sprzet wyglada super;) :gitara:

Opublikowano

Witam serdecznie nowego kolegę w naszym gronie.

Niewiele z tych fotek można dostrzec.

Są 'profesjonalnie' zrobione bo sprzedawcą jest profesjonalista a on wie jak foty robić, są wytrenowane by było ładnie i bez mankamentów na nich.

Brakuje tu Grześka...

Opublikowano

tak teraz przygladam się tym fotka ... i ... i porównując drzewa za oknem z tymi z fotek ... te za oknem zielonych liści nie maja :niewiem:

Opublikowano

Witaj kolego, Hobby z trzema nieotwieranymi oknami na środku to potocznie zwane Hobby "TQM" - są modele z lat 1989-1991, ale także nowsze - takie jak podajesz w linku. Bardzo fajny układ wnętrza. Najczęściej na serwisach zagranicznych właśnie spotkasz określenie modelu TQM.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i czekam na więcej.

Jeśli sprzedaje ktoś z klubu proszę o kontakt.

Wydaje mi się, że jest godna uwagi (nauczony Waszymi doświadczeniami).

Opublikowano

tak teraz przygladam się tym fotka ... i ... i porównując drzewa za oknem z tymi z fotek ... te za oknem zielonych liści nie maja :niewiem:

A to oznacza że budka sprzedaje się już dooooosyć długo*

.

* - gwoli zrozumienia posta kolegi przez mniej spostrzegawczych zainteresowanych kupnem.

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Jest to mój pierwszy post na Waszym forum, więc witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do Waszego grona.

Jesteśmy właśnie z żoną na etapie poszukiwania naszej pierwszej przyczepki.

Witaj na forum :hej:

jak ktoś pisał, to budka z forum, a to namiar na byłego właściciela ?

http://forum.karawan...ser/238-robert/

gallery_imported_a7d7c14b-17b4-495c-8aea-006cd5380e2a.jpg

resztę już chyba sobie poradzisz ? ;)

Edytowane przez konrad_b (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

bardzo fajna przyczepa, wyposażenie, układ a przede wszystkim cena.

gdybym trafił na to ogłoszenie jak szukałem we wrześniu - na pewno podjechałbym zobaczyć tą przyczepę

nie podobają mi się przednie narożniki powyżej kufra - może to kwestia fotki, lub one takie już są - sprawdź i dopytaj przed wyjazdem czy są oryginalne.