Skocz do zawartości

Fantastyczna informacja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to idę rozpalać grila. W budce to byłem już z dziesięć razy. :bzik::mlot:

Opublikowano

ja myślę, że pewne - u mnie od rana było piękne słońce - teraz co prawda zaczyna padać śnieg - ale co tam, zaraz zniknie !! :)

od środy ma być wiosna... to już postanowione,

w końcu tyle pracy przy przyczepie....

Opublikowano

Możecie mi to zawdzięczać :thank:

W końcu to ja złożyłem zamówienie na wiosenną pogodę w Ministerstwie Natury i niemal natychmiast wykonałem przelew należności z faktury tego tytułu. O ! <dumny>

Opublikowano

Możecie mi to zawdzięczać :thank:

W końcu to ja złożyłem zamówienie na wiosenną pogodę w Ministerstwie Natury i niemal natychmiast wykonałem przelew należności z faktury tego tytułu. O ! <dumny>

za ile dni slonecznych zaplaciles? :hmm::-]

Opublikowano

wszystko fajnie u mnie tez dziś świeci słońce - tylko przyczepy nie ma na horyzoncie - a na rycerski zlot 20-22 kwietnia chcę się wybrać - czasu na kupno coraz mniej:)

Opublikowano

za ile dni slonecznych zaplaciles? :hmm::-]

Ja tylko przelew wykonałem, nie zapłaciłem za to sam. Środki były z naszej forumowej zrzutki ;)

Każda wielka chęć na ładną pogodę każdego uż. K.pl owocowała rosnącym kontem .

Na razie załatwione mamy to, że do końca ładnej pogody będziemy mieli ładną pogodę, potem drobne zmiany na krótko dla cierpliwych i znowu będzie ładnie .

Kwiecień wyjątkowy będzie a na majówkową pogodę już zbieramy kasiorkę coby odpowiednio wcześniej rezerwację wyżu na PL zrobić i słoneczność zapewnić.

Uffff.... :)

Opublikowano

właśnie przez takie pogłoski jade zaraz na rekonesans miejsca na jakies marcowe biwakowanie :jump:

:przyczepa::biwak:

Opublikowano

U mnie dziś budka od rana otwarta-wiosenne wietrzenie.Chociaż wcześniej była tez otwierana bo służyła za zapasową spiżarnię:D .W czasie mrozów robiła za lodówke.Stoi Kilka metrów od zejścia z tarasu.

Opublikowano

właśnie przez takie pogłoski jade zaraz na rekonesans miejsca na jakies marcowe biwakowanie :jump:

:przyczepa::biwak:

no i miejsce na marcowe biwakowanie znalezione :jump: tylko z biwakowiczami to już nie taka prosta sprawa będzie :niewiem::pad:

Ten post zawierał zdjęcia lub inne załączniki, które zostały utracone w wyniku awarii technicznej.