Skocz do zawartości

Kiedy ćwierć miliona postów na karawaning.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś dzisiaj wieczorem niezauważenie padło 249000 postów na naszym forum. Zainteresowanym różnymi liczbami i statystykami polecam obserwację licznika kiedy padnie ćwierć milionowy post :)

Dowód:

post-4917-0-49788000-1328995288_thumb.jpg

Opublikowano

Są tacy co,, Rembią'' na ilość ,choć zostało ich na forum już garstka hehe%281%29.gif

Opublikowano

No i przegapiliśmy okazję.

Za to Ewa w niecały rok została "weteranką" - gratulacje.

Opublikowano

Dziękuję ale nie ja jedna :)

Weteranką to ja zostałam w kąciku kupującego, jako jedna z najdłużej poszukujących ;)

Ale znalazłam :)

No i przegapiliśmy okazję.

Za to Ewa w niecały rok została "weteranką" - gratulacje.

Opublikowano

temat powinien brzmieć inaczej :serducha: :serducha: :serducha:

"Kiedy było i kto napisał ćwierć milionowy post ????" A było to już dawno .....

Dziś , teraz , kilka minut temu zaistniał post o numerze : 253 437 czyli gdzieś 3 437 postów jest lub było ... pewnikiem zliczaja się też te na forum moderatorskim , dlatego podanie tego konkretnego jest bardzo trudne ale nie niemożliwe , trzeba by przeszukać posty i odszukać numer ...... sporo roboty chyba by z tym było ......

Tak mi to nie dawało spokoju :swiety: :swiety: :swiety: :swiety: :swiety:

Ze wstępnych obliczeń ten sławny post ktos napisał 05 lutego , raczej w godzinach przedpołudniowych ...

Korekta ..... około 14-tej

post-8073-0-94988300-1329427182_thumb.jpg

Opublikowano

Korekta II ...po 14-tej ale nie więcej jak 15 min ...

może moderatorzy pomogą poszukać ...to tylko 15 minut ...u siebie macie to jak na patelni :dzieki:

Opublikowano

Post o identyfikatorze 250 000 NIE jest postem 250tys. z kolei. Licznik na dole forum pokazuje prawidłowe wartości. Identyfikator postu jest wyłącznie kwestią wewnętrznej reprezentacji danych.

Opublikowano (edytowane)

Post o identyfikatorze 250 000 NIE jest postem 250tys. z kolei. Licznik na dole forum pokazuje prawidłowe wartości. Identyfikator postu jest wyłącznie kwestią wewnętrznej reprezentacji danych.

jak by tego nie nazwać to obserwowałem w różnych tematach przybywające posty po sobie biorąc pod uwagę tylko czas wejścia postu na forum ...za każdym razem liczba zwiększała się o jeden ...

Twój post ma nr. 253499 i o ile w trakcie mojej pisaniny nikt nic nie napisał to mój będzie następny czyli 253500

minus 3500 postów i mamy ten co trzeba , chyba , że jakieś posty liczą się razy kilka albo inne jako bez numeru .... różnie bywa :skromny:

niestety , przez 10 min trzy osoby napisały w innych tematach posty czyli mój był 253504

Edytowane przez Kogut69 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No i znalazłem ...... post o numerku 250 000 napisał w powitaniach "piniu" ..... GRATULACJE :piwo:

Chyba się jednak pomyliłeś :niewiem:

Post nr 250.000 nie mógł powstać 5 lutego skoro temat ten powstał 11 lutego przy okazji napisania postu nr 249.000 :bevil:

Coś te Twoje obliczenia nie wypaliły.

Plusik do wymazania :D