Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

przeszukałem forum i nie znalazłem informacji na temat opłat za poruszanie się naszymi drogami typu "A" i "S" jeśli DMC przekracza 3500kg, jesteśmy zobowiązani wtedy do zainwestowania w "urządzonko" do opłaty i tu moje pytanko do Was. Czy ktoś już z tego korzystał? czy może miał kontrole w związku z tym że nie korzystał ;) Jak przy kupowaniu (dzierżawieniu) urządzenia ustalili Wam norme emisji spalin? (taką jak podaliście czy wertowali w katalogach?) Zastanawiam się nad nabyciem tego ustrojstwa i fajnie by było zdobyc więcej info na ten temat.

Opublikowano

Witam

przeszukałem forum i nie znalazłem informacji na temat opłat za poruszanie się naszymi drogami typu "A" i "S" jeśli DMC przekracza 3500kg, jesteśmy zobowiązani wtedy do zainwestowania w "urządzonko" do opłaty i tu moje pytanko do Was. Czy ktoś już z tego korzystał? czy może miał kontrole w związku z tym że nie korzystał ;) Jak przy kupowaniu (dzierżawieniu) urządzenia ustalili Wam norme emisji spalin? (taką jak podaliście czy wertowali w katalogach?) Zastanawiam się nad nabyciem tego ustrojstwa i fajnie by było zdobyc więcej info na ten temat.

http://forum.karawan...arawaningowcow/

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.