Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Czy planowane jest ROZPOCZĘCIE SEZONU w południowo-zachodniej Polsce?

Z racji obowiązków nie możemy :oslabiony: skorzystać z majowego weekendu w tym roku mimo że rozłożył się idealnie :winner:

Ale można by spróbować coś zorganizować w okolicach kwietnia/maja.

Oczywiście mogę pomóc w organizacji wypoczynku zbiorowego.

Czy macie jakieś pomysły, propozycje, może ktoś już coś planuje i można by było się dołączyć?

Wiem że w maju jest organizowany XI zlot karawaning.pl, dla mnie to za daleko by jechać tylko na 2-3dni więc może jest więcej takich ludków jak ja (proszę nie brać tego jako jakąkolwiek konkurencję dla zlotu)

Opublikowano

Witajcie

Czy planowane jest ROZPOCZĘCIE SEZONU w południowo-zachodniej Polsce?

Z racji obowiązków nie możemy :oslabiony: skorzystać z majowego weekendu w tym roku mimo że rozłożył się idealnie :winner:

Ale można by spróbować coś zorganizować w okolicach kwietnia/maja.

Oczywiście mogę pomóc w organizacji wypoczynku zbiorowego.

Czy macie jakieś pomysły, propozycje, może ktoś już coś planuje i można by było się dołączyć?

Wiem że w maju jest organizowany XI zlot karawaning.pl, dla mnie to za daleko by jechać tylko na 2-3dni więc może jest więcej takich ludków jak ja (proszę nie brać tego jako jakąkolwiek konkurencję dla zlotu)

Ja planuje gdzieś wyskoczyć na święta początkiem kwietnia. Napisałem już maila do www.campingpodlasem.pl z zapytaniem czy można do nich już wtedy przyjechać. Może jakby się zebrało więcej chętnych to uda się załatwić z właścicielem żeby otwarł kemping nawet jak okaże się że na początku kwietnia ma go jeszcze zamkniętego.

Opublikowano

Czy przypadkiem 1 kwietnia (lub okolicach tego terminu) nie będzie jakiejś imprezy w Czerwonej Wodzie?

Opublikowano

Czy przypadkiem 1 kwietnia (lub okolicach tego terminu) nie będzie jakiejś imprezy w Czerwonej Wodzie?

No Arek, nie słychać? zostałeś wywołany do tablicy.

Myślę że finger coś wymodzi na swoim rejonie, tak czy nie? :niewiem::biwak::drink::jesc::kawa::gitara::pub:

i coś tam jeszcze do plumkania.

Opublikowano

No ja niestety z wyjazdu do Czerwonej Wody nie skorzystam - za daleko na weekend jechać :-(

Opublikowano

No ja niestety z wyjazdu do Czerwonej Wody nie skorzystam - za daleko na weekend jechać :-(

no ale cichy zadał inne pytanie, pytanie o inny rejon. :niewiem:

Opublikowano

Niestety Arek nic jeszcze nie pisze, ale mamy jeszcze dużo czasu :dzieki:

Z prywatnych względów (budowa domu) od maja już raczej nie będę dysponował wolnymi weekendami.

1 kwiecień w Czerwonej Wodzie brzmi obiecująco i jak dojdzie do skutku postaramy się być.

Bardziej na myśli miałem jednak początek długiego weekendu majowego. My byśmy mogli rozpocząć go 26-27 kwietnia i może udało by się dotrwać do 01.05 (wtorek) a wiadomo reszta uczestników mogła by zostać dłużej

Propozycja bartosza_b: nie wiem czy dobrze zrozumiałem, planujesz wyjazd w święta? jak tak to ja odpadam, święta jednak w domu spędzamy

Opublikowano

a czy w pld-zach polsce jest tylko Czerwona Woda? Bylem tam, owszem urokliwe miejsce ale jaki jest sens wciaz odwiedzac te same miejsca?

chetnie sie gdzies wybiore... moze góry? tam tez sa kempingi ... Karpacz, Kudowa to tez fajne miejsca

Opublikowano

ja jestem otwarty na wszelkie propozycje i także lubię odwiedzać nowe miejsca.

Zbierzmy kilka propozycji, podyskutujmy, podzwoni się i dojdziemy na pewno do konsensusu.

Moja jedyna uwaga to niezbyt daleko (dolnośląskie, lubuskie, opolskie)

Opublikowano

Propozycja bartosza_b: nie wiem czy dobrze zrozumiałem, planujesz wyjazd w święta? jak tak to ja odpadam, święta jednak w domu spędzamy

Tak planuje się ewakuować z domu na święta, zresztą robię tak co roku :D

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Z różnych względów dopiero teraz doczytałem powyższe posty .

Aktualnie jestem na krótkim wyjeździe i z doskoku zaglądam na forum .

Co do kwestii spotkania przyczepowo-kamperowego to owszem plany jakieś są .

Nie są to sztywne pomysły i nie ma mowy o konkretnym miejscu .

Faktycznie , o ile pogoda nam pozwoli (chyba zima nam sie nie przesunie) to w zamysłach jest zorganizowanie jakiegoś spływu kajakami .

Co do miejsca i czasu nic mi nie wiadomo czy akurat będzie to Czerwona Woda .

Tak jak pisał Bodzio . Nie jest to jedynie miejsce . Owszem , dla mnie idealne pod kątem dojazdu a w dodatku ma swój urok , właściciele są bardzo przyjaźni .

Trzeba jednak brać pod uwagę ogół , więc może to być równie dobrze WITKA z wątku walentynkowego .

Trudno na tą chwilę coś konkretnego napisać .

Nie jest też nigdzie napisane , że to akurat ja mam organizować spotkanie .

Nie mam uprawnień uszczęśliwiać forumowiczów swoją osobą . ;)

Ze względu na porę roku trzeba pamiętać jednak , że mało jest otwartych ośrodków na początku kwietnia . Przykład próby organizacji spotkania w Bolkowie . Otwierali ośrodek dopiero 1 maja i dlatego wypaliła Prima aprilisowa Czerwona Woda 2011 .

Na chwilę obecną ja w naszym rejonie znam jedynie dwa miejsca , które mogą nas o tej porze roku przyjąć i jest to Czerwona Woda oraz Witka .

Czy z tym spływem by się udało ... ??? Czy nie będzie jeszcze za chłodno ? Trudno dziś odpowiedzieć sobie i Wam na to pytanie . Zamysł jest , więc to już połowa sukcesu . :)

Chętni do pomocy przy organizacji lub organizator mile widziany .

Swoją drogą to Cichemu jestem coś winien ;) . Polar mi się nie zmechacił ale :piwo: oblać go trzeba w ramach podziękowań ... chociażby .

PS - Zapomniałem dopisać jeszcze , że o spotkaniu kwietniowym będziemy rozmawiać przy okazji spotkania walentynkowego .

Edytowane przez finger (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ze względu na porę roku trzeba pamiętać jednak , że mało jest otwartych ośrodków na początku kwietnia . Przykład próby organizacji spotkania w Bolkowie . Otwierali ośrodek dopiero 1 maja i dlatego wypaliła Prima aprilisowa Czerwona Woda 2011 .

Bolków zaproponowałem na 1 maja bo nie wszyscy będą mieli na tyle dni wolnych aby pojechać na 11 zlot beksa.gif

Opublikowano (edytowane)

finger

Co do kwestii spotkania przyczepowo-kamperowego to owszem plany jakieś są .

Nie są to sztywne pomysły i nie ma mowy o konkretnym miejscu .

Jak nie ma konkretnego miejsca a na ogólnopolski zlot jest za daleko to dla załóg z płd- zach zawsze sprawdza się Sława.

Edytowane przez Lepciak (wyświetl historię edycji)