Skocz do zawartości

pytanie kompletnie nie związane z karawaningiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wstępie chciabym przeprosić za prywatę. jeśli zapytanie kompletnie nie miesci się w ramach naszego forum to prosze o wywalenie do kosza.

jak niektórzy wiedzą jesteśmy w trakcie budowy domu. mam nadzieję położyć do końca lutego instalacje wszelkie i... tu moje pytanie do Forumowiczów. poszukuję firmy zajmującej się sprzedarzą i montażem kotłowni opalanych pelletem. tekst zamieszczam tutaj, gdyż wyszedłem z założenia że jak wydaję pieniądzę to może je zarobic ktoż znajomy a nie całkiem obcy. wszelkie info prosze na PW lub telefonicznie.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.