Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

My byśmy się pisali i to bardzo chętnie zwłaszcza że lokalizacja fajna (Toruńska starówka ) a i dla zdrowia można się pokusić o wypad na tężnie do Ciechocinka lub http://www.olender.info/ świeżo otwarty ośrodek koło Torunia .

Zwłaszcza że nam trochę daleko na XI zlot. Jeżeli zlot w Toruniu dojdzie do skutku ( liczba chętnych ) to my się meldujemy 2+2

Edytowane przez Witki (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Nie stety nasza załoga odpada ,bo wybiera sią na XI ZLOT-Biały Brzeg. Liczyliśmy na to ,że IV zlot Pomorza i Kujaw będzie w kwietniu (jak zawsze)

Opublikowano

No i się zaczęło , a przed chwilą pisałem ,że będzie pełen wybór. :bzik::hehe:

Także na razie XI Zlot,IV Zlot Pomorza i Kujaw,propozycja Tymara- a wszystko w tym samym czasie :chaja::bevil:

No i co wybrać??.

A może objazdówka?? :jump:

Opublikowano (edytowane)

Znając mojego :balwanek: dalibyśmy radę nawet z tą objazdówką:drive: - ale wypoczęci do pracy napewno nie wrócimy :oslabiony::niewiem:

No to trzeba nieźle przy :piwo: pogadac na knajpowym,żeby to jakoś poskładać bo innaczej :pupa: z tego wyjdzie

Właśnie sprawdziłem ceny w Toruniu i tam jest KOSMOS,dla mnie z żonką i pieskami wychodzi 73 zł. za dobę.To jest CHORE :mlot:

Edytowane przez misiek2 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Właśnie sprawdziłem ceny w Toruniu i tam jest KOSMOS,dla mnie z żonką i pieskami wychodzi 73 zł. za dobę.To jest CHORE :mlot:

ale oni chyba mają 10% zniżki dla www.karawaning.pl

jak zgłosicie chęć zlotu to spróbujcie trochę utargować ,klotnia.gif

gościu w listopadzie 2009 po rozmowach klotnia.gif

dość zjechał z cenami bananaevil.gifbananaevil.gif

Edytowane przez ptaku (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ceny na kempingu w Toruniu są do negocjacji a i termin i miejsce są do obgadania

Opublikowano

ceny na kempingu w Toruniu są do negocjacji a i termin i miejsce są do obgadania

No to będzie o czym pogadać na knajpowym :pub: