zundapp600 Posted January 12, 2012 (edited) Od słowa do słowa . Od słowa do czynów ! Kilka razy rozmawialiśmy o spotkaniu na ziemi zamojskiej , czas więc działać . Po rozmowach i konsultacjach termin został ustalony na 7-10 . 06 . 2012 . Sądzę że termin bardzo odległy ale zarazem bliski . Pomimo to jest sporo czasu na wpisanie go do swojego kalendarza spotkań . Będzie to kilka dni wolnych , więc i dalszą trasę można zaplanować . Na pewno znajdzie się coś do zwiedzania , jest gdzie pojeździć na rowerze , jakiś spływ kajakiem też można zorganizować . Wstępnie wytypowałem takie miejsca gdzie moglibyśmy się spotkać . Zwierzyniec - http://echozwierzyniec.pl/ W miarę rozwoju tematu odpowiem na pytania i wątpliwości . Chętnie wysłucham rad doświadczonych w boju . Tak więc zapraszam do dyskusji.......................................... Dla zobrazowania miejsca i klimatu kilka fotek . Lista uczestników 1. zundapp600 ( Dorota i Heniek ) 2. grace ( Grażka i Adaś ) 3. Dżuma 4. AdamH 5. konrad_b 6. rlatala ( Robert i córka ) 7. okaryn 8. darek126N - Rezygnacja 9. Tadek 1 ( Kasia i Tadek ) 10.Jedrek 101 11. JacekSz ( Jacek, Marlena i bliźniaki 13 lat. ) 12. Janusz s 13. Stico80 ( Piotrek + Monika, Daga i Gabi ) 14. Petek ( 2+2 Rezygnacja ) 15. Ed i Jola 16. Jack 17. Jasiek - Rezygnacja 18. Basia + Rysiaczek 19. Rafal_K. 20. BernadettaJerzy 21. Paczek (2+1) 22. Mutek ( 2-os ) 23. Pawcar ( 3 osoby ) 24. HARNAS ( 2+3 ) 25. Bossman ( Damian + Paulina ) 26. Steciek ( Daniel+Aneta ) 27. topmirex ( 2 + 1 ) 28. gfizyk ( 2+4 ) 29. Myszorki ( 80/20 %) 30. matubo (Bożena i Marian) 31. ryby ( Piotrek, Monika i dwóch psujów 50/50 % ) 32. wlad (Irena i Władysław) 33. Borowy ( Borówka i Borowy ) 34. GregorY ( 2 + 1 + pies? ) 35.geleoo77 ( 3 osoby + pies) 36 . wakr (2+1) 37 . alia2002 (Robert,Anna,córka Natalia) 38. Osman ( Gosia i Irek) - Rezygnacja 39 . Mirhan 2 ( 2 dorosłe 2 dzieci ) 40 . Witek ( 2 osoby ) 41. JINX_Sanok ( 2+2 ) 42 . Maka ( Jadwiga i Jacek + Monika z Kingą i pies Czaki ). 43 . hobbysta 44 . toa 2 +2 (dzieci 4 i 8 lat) 45 mario73 ( 2 + 2 ) 46 . Miodzio 47 . PiotrHome ( 2 + 1 ) 48 . Piotr05 ( 2+2 ) 49 . Soczek ( Agata i Grzesiek ) 50 . Tomek i Iza Edited June 4, 2012 by zundapp600 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
grace Posted January 12, 2012 Na pewno znajdzie się coś do zwiedzania , jest gdzie pojeździć na rowerze , jakiś spływ kajakiem też można zorganizować . Wstępnie wytypowałem takie miejsca gdzie moglibyśmy się spotkać . Witajcie Dorotko i Heńku Patrząc na zamieszczone przez Was fotki JUŻ chciałabym tam być Jako pierwsi zapisujemy się na listę chętnych Pozdrawiamy! Grażka i Adaś Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dżuma Posted January 13, 2012 Nic nie robię przez ostatni tydzień tylko się zapisuję. Niedługo będę wiedział co robię w każdy weekend do końca roku. I bardzo dobrze. Planowanie fajna rzecz. Zamojszczyźnie mówimy TAK. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdamH Posted January 13, 2012 Bardzo mi się to podoba. Tydzień wcześniej mój Tomek się żeni. Myślę jednak, że już będzie po wszystkim i przyjedziemy. AH Quote Share this post Link to post Share on other sites
konrad_b Posted January 14, 2012 (edited) Heniu, my też będziemy chcieli przyjechać, ten rejon od dawna był w planach więc byle do czerwca przy okazji, najlepszego Heniu Edited January 14, 2012 by konrad_b (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roblat Posted January 14, 2012 Wszystkiego naj naj dla Solenizanta A poza tym najpewniej nie omieszkam się pokazać na Zamojszczyźnie. Ja + moja córa (8 lat) Quote Share this post Link to post Share on other sites
okaryn Posted January 14, 2012 Ziomalu pewnie i ja zawitam w Nasze strony Quote Share this post Link to post Share on other sites
zundapp600 Posted January 15, 2012 (edited) Widzę jakieś ruchy w temacie , zakładam więc bardzo wstępną listę uczestników Postaram się też w miarę na bieżąco informować o sugestiach , zmianach , ustaleniach Edited January 15, 2012 by zundapp600 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
darek126N Posted January 15, 2012 my też bardzo chętnie odwiedzimy wasze strony, a i na spływ kajakowy jesteśmy chętni gdyby się udało załatwić takie taplanie w wodzie to było by super P.S Tym razem to my będziemy mieli te słynne 300 km do przejechania ....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek 1 Posted January 15, 2012 Heniu proszę o dopisanie do listy. Pozdrawiamy .Kasia Tadek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jedrek101 Posted January 15, 2012 taaaa i chyba trzeba się wstępnie wpisać,choć do końca nie wiem jak to będzie.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
JacekSz Posted January 15, 2012 Nas również proszę liczyć - Jacek, Marlena i bliźniaki 13 lat. Na marginesie nie wiem jak jest tam teraz , ale chyba pole namiotowe jest również w Krasnobrodzie, to niedaleko Zwierzyńca, a miejsce piękne- zalew, lasy. O trasach rowerowych nie wspomnę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Janusz s Posted January 16, 2012 Fajnie marzyć o spływie kajakowym, gdy za oknem zima w pełni. Oczywiście jestem za Quote Share this post Link to post Share on other sites
zundapp600 Posted January 16, 2012 Pozwoliłem sobie założyć listę uczestników . Wpisuję każdego kto zgłosi taką chęć . Osobiście jestem przeciwnikiem zapisów i wyliczanek , ale ............... Ułatwi mi to rozmowy z właścicielami kempingu . Pisze kempingu gdyż spotkanie najprawdopodobniej odbędzie się w Zwierzyńcu . Co przemawia z tym a nie innym . Przede wszystkim ilość miejsca . Jest go naprawdę sporo . Jak zauważycie na załączonych zdjęciach można znaleźć boisko do siatkówki , plac zabaw dla dzieci , miejsce na ognisko i sporych rozmiarów wiatę grillową . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dżuma Posted January 17, 2012 spotkanie najprawdopodobniej odbędzie się w Zwierzyńcu . Co przemawia z tym a nie innym . Przede wszystkim ilość miejsca . Ze względu na możliwą ilość uczestników dokładnie tak, ale... ta druga miejscówka jest faktycznie fajna. Dwie, trzy przyczepki, przy okazji innego wyjazdu, podoba mi się bardzo, bardzo Mają tam jakiś dostęp do prądu, kibelka czy prysznica w przypadku przyjazdu z przyczepką? Quote Share this post Link to post Share on other sites