Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie poszukuje wiecej danych adnosnie przyczepki adria forma problem polega na tym ze wiem tylko ze ma ok 12 lat i 800kg wagi oraz ze ma prysznic

przyczepke bede widzial dopiero za 2 tyg ale probuje dowiedziec sie jak najwiecej chocby jak wyglada

Opublikowano

to nie z aukcji ale zeby ja zobaczyc mam 99 mil do przejechania babcia nie jest juz mobilna wiec musze czekac ale udalo mi sie dowiedziec model 400c zaraz biore sie za google hyba ze ktos bedzie wiedzial cos wiecej to chetnie sie dowiem

Opublikowano (edytowane)

to nie z aukcji ale zeby ja zobaczyc mam 99 mil do przejechania babcia nie jest juz mobilna wiec musze czekac ale udalo mi sie dowiedziec model 400c zaraz biore sie za google hyba ze ktos bedzie wiedzial cos wiecej to chetnie sie dowiem

A to szukaj tu, akurat jestem na tej stronie. http://www.oldiecara...ller_a_-_z.html

Edit: Sorry, Adria do 1991r.

Edytowane przez Wojtek Chrysler (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

no wlasnie mialem napisac ze babcia hyba sie pomylila z data bo to co znalazlem to z okresu 91

cala broszura ale ja ni w zab z niemieckim

Edytowane przez misiek_uk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

widzialem to ogloszenie ale dzieki mam takie pytanie wiem ze zaleci laikiem ale czy ta przyczepa ma hamulec? wnioskuje ze ma ale tak sie upewniam

i jak z czesciami do niej bo znajac angoli bede musial z pl sciagac

Opublikowano

i jak z czesciami do niej bo znajac angoli bede musial z pl sciagac

Hamulec przy tej wadze powinna mieć. Z częściami to bywa różnie, ale najlepiej kup taką przyczepę, żebyś nie musiał później kombinować. Ceny wyposażenia przyczep i kamperów potrafią dobić, więc lepiej, żeby budka była kompletna. Natomiast jeśli masz obawy odnośnie układu jezdnego to tu nie ma problemu; jest kilku liczących się producentów osi i części są dostępne.

Opublikowano

no to super najwarzniejsze ze zawiecha dostepna, juz tak wstepnie patrzalem za pompa do prysznica bo wiem ze jest padnieta a moze tylko jakas bzdura do zrobienia ale pompe znalazlem juz od 20 funtow wiec damy rade teraz tylko poczekac do nastepnego weekendu i wdroge zobaczyc czy jest co kupowac

Opublikowano

Oj Kolego, zawieszenie, hamulec, pompka to kosztowy "Pan Pikuś" w porównaniu z wilgotnym nadwoziem. I na to warto zwrócić uwagę. Nie wiem, ale Ty chyba tez nie wiesz - w jakim stanie jest budka, którą jesteś zainteresowany. Kupujesz trochę "kota w worku". Wypij szklankę zimnej wody, weź chłodny prysznic i na spokojnie, BARDZO SPOKOJNIE podejdź do tej budki. Nie napalaj się. Nie śpiesz się. Łatwo kupić szrota. Naprawdę potraktuj poważnie moją dobrą, koleżeńską radę.

Opublikowano

dzieki za uwage o wilgoci wiem, jeszcze jej nie kupilem i sie nie napalam bo za te pieniadze znajde inna ale licze ze bedzie ok babcia ma ja od nowosci wszystkie papiery itd widzialem fotke wnetrza z zeszlego lata i nawet lodowka jest ori i dziala ponoc instalacja gazowa i ogrzewanie tez dziala ale zobaczymy 2 godzinki w aucie i wyciagniemy kota z worka a teraz zapoznaje sie z forum i szukam dodatkow do przyczepki jak oswietlenie led itd

ps jak z alufelgami w przyczepce dadza rade czy sie pogna? i jaki rozmiar wszystkie 13" beda mialy taki sam rozstaw srob i osadzienia czy jak w autach co marka to inaczej?