Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noszę się z zamiarem zakupu alkomatu do 400 zł

Może ktoś mógłby mi polecić jakiś konkretny model nadający się do pomiaru a nie gadżet

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Za taką kwotę to ja chciałbym taki z odczytem na kwartał do przodu....:winner:hehe%281%29.gif

za taką cene to masz kierowcę na sezon zlotowy hehe%281%29.gif

Opublikowano

Poważnie aż tyle trzeba wydać na alkomat? Tzn jeśli dmuchnę w taki za 250 zł i wyjdzie że jestem trzeźwy to wcale nie znaczy że jestem?

Opublikowano

Poważnie aż tyle trzeba wydać na alkomat? Tzn jeśli dmuchnę w taki za 250 zł i wyjdzie że jestem trzeźwy to wcale nie znaczy że jestem?

Dokładnie tak :ok:

Opublikowano

Ło pieruna :policja:

A jak mają się do tego alcotesty dostępne na stacjach benz? które kosztują tylko kilka zł?

Opublikowano

autor wątku wyraźnie napisał, że ....

Noszę się z zamiarem zakupu alkomatu do 400 zł

Może ktoś mógłby mi polecić jakiś konkretny model nadający się do pomiaru a nie gadżet

a jak chcesz to sprezentuje Tobie Adam, taki gadżet za 150 złotych - pytanie czy po odczytaniu wyniku 0,00 mg/l zdecydujesz się na jazdę ?

Opublikowano

a jak chcesz to sprezentuje Tobie Adam, taki gadżet za 150 złotych - pytanie czy po odczytaniu wyniku 0,00 mg/l zdecydujesz się na jazdę ?

Spoko dane do przesyłki podam Ci na PW. Przyda mi się taki gadget, bedziemy bili rekordy na lokalnych. :dzieki:

A poważnie mówiąc w marketach jest dużo różnych alkomatów. Ceny tez są różne... Jak wybrać taki nazwijmy to dobry z niższej półki?

Musi mieć jakiś konkretny certyfikat? jakąś dokładność? Jak wybrać dobry alkomat?

Opublikowano

Tzn jeśli dmuchnę w taki za 250 zł i wyjdzie że jestem trzeźwy to wcale nie znaczy że jestem?

Ale ja wyjdzie, ze jesteś na bani to na pewno trzeźwy nie będziesz :]

A na serio podobno jeśli się regularnie kalibruje to odczyty są w miarę dokładne.

Niestety w razie błędu nie będzie tłumaczenia :niewiem: Profesjonalne policyjne też niestety

potrafią się pomylić. Jeśli się jest świeżo po posiłku zawsze trzeba meldować władzy...