Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie podoba mi się lewa strona u góry. Może to jakiś cień bo nie na wszystkich zdjęciach widać.

Poza tym drobna rysa pod oknem.

Zdjęcia fatalne :niewiem:

post-5494-0-41429500-1325344740_thumb.jpegpost-5494-0-98916600-1325344748_thumb.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Nie podoba mi się lewa strona u góry. Może to jakiś cień bo nie na wszystkich zdjęciach widać.

Poza tym drobna rysa pod oknem.

Zdjęcia fatalne :niewiem:

Dziekuje za ocene - sprzedana ... szukam dalej. Moze sie cos blizej Sligo trafi :)

W moim zasiegu finansowym jeszcze jest taka http://www.donedeal....aravans/2836566 ale to chyba raczej spore ryzyko skoro kilka lat nie ruszana, prawda?

Edytowane przez RadekNet (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

W moim zasiegu finansowym jeszcze jest taka http://www.donedeal....aravans/2836566 ale to chyba raczej spore ryzyko skoro kilka lat nie ruszana, prawda?

Musisz popatrzeć bo coś mi się zdaje że byli w niej amatorzy cudzej wlasności.

Powyrywane zaczepy od schowków, boczny schowek, wymieniony, szyba pęknięta (wątpię abyś u nas znalazł na częściach)

Ja bym odpuścił, albo poprosił o zdjęcia z wewnątrz.

Opublikowano

Dziekuje Panowie ... szukam dalej.

W Irlandii jest euro. Szukam lokalnie, bo wyjazd po przyczepe do Anglii jest nieoplacalny - drogie promy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moglibyscie spojzec na to:

http://www.adverts.ie/caravans-mobile-homes/bessacarr-cameo/1107232

ze nie jest idealna to sam widze, ale 1500e to odpowiednia cena zakladajac, ze wszystko dziala? Minus taki, ze sprzedaje polski handlarz, wiec mozna sie wszystkiego spodziewac ;)

Tylko mam mocny dylemat czy taka przyczepa dla dwojki doroslych i malego dziecka nie jest za duza? Wyjazdy dluzsze niz tydzien tylko latem i raczej w miejsca, gdzie jest cieplo, wiec wiekszosc czasu spedza sie na zewnatrz a wypady weekendowe tylko przy dobrej pogodzie. Boje sie tez o pozniejsza sprzedaz - wydaje mi sie, ze na male przyczepy jest jednak wiekszy popyt?

Opublikowano

Tylko mam mocny dylemat czy taka przyczepa dla dwojki doroslych i malego dziecka nie jest za duza?(...) Boje sie tez o pozniejsza sprzedaz - wydaje mi sie, ze na male przyczepy jest jednak wiekszy popyt?

Nie jest za duża tylko jest wygodna. Śpisz tu, a jesz tam (albo odwrotnie). Nie ma rozkładania i składania łóżek - super.

W Polsce jest chyba odwrotnie - łatwiej sprzedać większą przyczepę rodzinną. Oby tylko DMC nie za duze, bo powyżej 1200-1300 kg to z większością holowników zestaw przekroczy 3500 kg, a tego kupujący nie lubia.

Jeśli przyczepa jest sprawna, sucha, nie zgniła itd. to mozesz ją kupić nie obawiajac się o późniejszą sprzedaż - najwyżej przywieziesz ją do Polski i tu sprzedasz.

Opublikowano (edytowane)

ciekawy jestem jaką ma dmc...

jakoś mnie budka nie przekonuje... pomijam nawet jakość fotek....

takie subiektywne - niczym nie uzasadnione odczucie.... :niewiem:

Edytowane przez gfizyk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
Nie jest za duża tylko jest wygodna. Śpisz tu, a jesz tam (albo odwrotnie). Nie ma rozkładania i składania łóżek - super.

Tyle, ze sciagnac 1800kg a 900kg przez cala Europe ... ?

W Polsce jest chyba odwrotnie - łatwiej sprzedać większą przyczepę rodzinną. Oby tylko DMC nie za duze, bo powyżej 1200-1300 kg to z większością holowników zestaw przekroczy 3500 kg, a tego kupujący nie lubia.

Ze strony producenta wynika, ze ma szanse na DMC miedzy 1600 a 1800kg, wychodzi akurat pod moje auto (1800kg na haku).

(http://www.bessacarr...o.uk/specs.html)

Jeśli przyczepa jest sprawna, sucha, nie zgniła itd. to mozesz ją kupić nie obawiajac się o późniejszą sprzedaż - najwyżej przywieziesz ją do Polski i tu sprzedasz.

Za kilka dni jade do Dublina - jesli jeszcze bedzie (a sadze, ze tak predno jej nie sprzeda) to obejze osobiscie.

jakoś mnie budka nie przekonuje... pomijam nawet jakość fotek.... takie subiektywne - niczym nie uzasadnione odczucie.... :niewiem:

Balagan w srodku, prawda? Jak sie cos sprzedaje to chociaz sie powinno wnetrze uprzatnac do zdjec...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.