Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !!! :)

Wstępnie ustalaliśmy ,że spotkamy się w Prima Aprilisowym klimacie ale kto by tam czekał do kwietnia jak mamy taką fajną okazję do spotkania .

W tym układzie pozostaje mi wraz z Adamem (Turtl'ikiem) oraz innymi uczestnikami poprzedniego Mikołajkowego spotkania na imprezę tematyczną .

Tematem przewodnim są ...

:serce:WALENTYNKI :serce: .

Tradycyjnie zapraszamy osoby chętne do uczestnictwa w w/w imprezie z oraz spoza rejonu "Wielkiej Dziury" . Kto ma ochotę popląsać , pośmiać się we wspólnym gronie to najpiękniej zapraszamy .

Zapraszamy Was do spotkania w sprawdzonym już przez nas miejscu , tj.:

Ośrodek Sportów Wodnych "WITKA" http://www.witka.com.pl/

Namiary na bramę -

N 51 02 24 50

E 14 59 07 39

Wstępnie Adam (Turtl) zarezerwował ośrodek na dobę 11/12.02.2012r.

Do dyspozycji mamy fajne domki na nocleg , salę do baletów i plumkania z pełnym wyposażeniem (sztućce , talerze , ... ;) )

Ośrodek chroniony z parkingiem .

Wzorem poprzedniego spotkania przewidujemy do całości imprezy dołączyć obiadokolację . Resztę posiłków przygotowujemy i przywozimy ze sobą w ilościach , które pozwolą nam na przeżycie :) w dniu następnym .

Zapleczem muzycznym kieruje sprawdzony DJFred(zi)o .

Pomysły ? Pewnie zrodzą się same w dalszej części wątku .

Co do spraw finansowych myślę , że najbardziej kompetentną osobą będzie Adam .

Chodzi o zabezpieczenie w postaci zaliczki na przygotowanie posiłku (wspomnianej obiadokolacji). Reszta spraw pozostaje do rozliczenia na miejscu ale o tym to już wspomni Turtlik .

Mi pozostaje utworzyć listę chętnych . Zapraszam do zapisów i później do uczestnictwa w fajnej imprezie .

Ciekawskich odsyłam do wątku Mikołajkowego - http://forum.karawaning.pl/topic/9694-mikolajkowe-spotkanie-dolnoslazakow-i-przyjaciol/

Jacek (Piaskowy) ! Ustalaj z Anią zmiany bo ja nie mam zdrowia czekać tak długo . :lol:

Lista chętnych :

1. finger - 2 osoby

2.

Edytowane przez finger (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich jak zwykle serdecznie. Nasz Areczek - Finger zaproponował któregoś dnia spotkanie pod tytułem "Walentynki", broniłem się przed tym jakieś 2 sekundy. Oczewiście ze swojej strony zrobię wszystko żeby zabawa była przednia.

Jeżeli chodzi o finanse to wstępnie mamy te same warunki co na Mikołajkach tj. 120 zł. od pary i w cenie jest nocleg + obiadokolacja. Dokładne ceny ze względu na ogólne podwyżki będziemy znali około 7 stycznia, różnica może sięgać nie więcej niż 10-15 zł. choćby ze względu na podwyżkę cen energi (domki i sala balowa - jama ogrzewane są elektrycznie).

Nasza propozycja co do obiadu troszkę odbiega od przyjętej normy, tzn. proponujemy zupę gulaszową, i za 2-3 godziny 2 danie (tradycyjny schabowy) jako późna kolacja - godz. 22. :slina:

Prosimy każdego, kto będzie się wypowiadał w tym temacie, żeby wyraził swoją opinię co do posiłków. Zapisy będziemy przyjmować do 5 lutego.

Mile widziane w kreacjach akcenty Karnawałowo - Walentynkowe :bevil:

Osoby, które uważają że są już pewne swojej obecności proszone są o dokonanie wpłaty - zaliczki po 20 zł. od osoby na niżej podane konto:

KREDYT BANK S.A. 16 1500 1429 1014 2020 9722 0000

Lista chętnych :

1. finger - 2 osoby

2. turtl - 2 osoby

Edytowane przez TURTL (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No cóż

zapisuje się wstępnie na listę chętnych lecz z wielkim niepokojem co do zmian mojej żonki i mego zdrowia

co do jedzonka to ja bym postawił na golonkę znaną wtajemniczonym (pychota)

Lista chętnych :

1. finger - 2 osoby

2. turtl - 2 osoby

3 piaskowy -2 osoby ???

Opublikowano

No cóż

zapisuje się wstępnie na listę chętnych lecz z wielkim niepokojem co do zmian mojej żonki i mego zdrowia

co do jedzonka to ja bym postawił na golonkę znaną wtajemniczonym (pychota)

Wierzę , że zjemy goloneczkę w Waszym towarzystwie . Trzeba będzie poczekać do godz. 0.00 to poczekam . Był czas przywyknąć ;)

No i mamy pierwszy nieoficjalny punkt programu - golonka :):slina:

Opublikowano

Jacku, Ela która nas przyjmuje na Witce twierdzi że potrafi przygotować taką golonkę a może nawet lepszą. Ale myślę, że możemy zamówić to wikwintne danie na niedzielę w formie późnego śniadania, załoga z Popularnej takie zamówienie dowiezie ... a do północy wytrzymuję i do rana też ... :)) tak więc przybywajcie !!

Opublikowano (edytowane)

Po pewnych zabiegach Adam chodzi jak nakręcony przez tydzień i nie ma tego po ziołach . :hehe: W razie czego Adaś pożyczysz w kryzysowej sytuacji ;)

Coś nie widzę Naczelnego kibica ze Zgorzelca .

:hmm: Może jeszcze wraca po świętach . :lol:

Opublikowano (edytowane)

Wstępnie my się piszem. Musimy jeszcze sprzedać dzieci. Aukcje alegro szybko działają.

1. finger - 2 osoby

2. turtl - 2 osoby

3 piaskowy -2 osoby ???

4 elmik - 2osoby ???

Z pozdrowieniami

Agnieszka i Marcin

Edytowane przez Elmo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

ok rozumiemy:

1. finger - 2 osoby

2. turtl - 2 osoby

3 piaskowy -2 osoby ???

4 elmik - 2osoby

Z pozdrowieniami

Agnieszka i Marcin

Ps.:

A nie da rady już od piątku?? oczywiście tak wstępnie pytam.

Edytowane przez Elmo (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Elmik jeszcze Cię trzyma po Sylwku bo "cóś" się dublujesz ?

Znaki zapytania proszę mi zlikwidować na liście . :ok:

PS - Terminy napięte . Spotkanie krótkie bo bez przyczep się spotykamy .

Opublikowano

To będziemy ciągnąć słomki kto prowadzi w drodze powrotnej?? O mój stan po sylwestrowy mie masz co się marwieć. Obsługa klawiatury czasem bywa trudna. Poydrawiam.

Opublikowano

Pierwszy nieoficjalny punkt programu - golonka :jesc:

Drugi nieoficjalny punkt programu -poranny grzaniec zrobiony przez Wiecha :kawa:

Trzeci nieoficjalny punkt programu ...? :hmm:

Opublikowano (edytowane)

...

...

Trzeci nieoficjalny punkt programu ...? :hmm:

Jakaś mała niedzielna wycieczka ???

Zobaczymy jakie będą chęci i możliwości . Nie możemy cały czas do kierowania angażować Patrycji Turtlikowej bo nas zamknie w trakcie imprezy w "beczce" . A z "beczki" to już tylko wentylacyjnym ... :hehe:

Na chwilę obecną nie wiadomo jakie będą warunki pogodowe . :bzik:

Czy to będzie już lato czy jeszcze zima , której jeszcze "nima" . :hehe:

Nie wiemy też ile będzie osób na imprezie .

Pożyjemy , zobaczymy .

Opublikowano

Co do wycieczki objazdowej to wszystko zależy od ilości chętnych, w środę mam trochę więcej wolnego czasu to przebadam sytuację i dam znać jakby wyglądało wynajęcie busa np na 4 godziny, wiadomo że im więcej chętnych tym taniej na głowę ale nie dzielmy skóry na misiu.