Skocz do zawartości

BLOG ROKU 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny startuję w konkursie na BLOG ROKU... Dzielę się moją pasją, podróżami, planami, mapami, fotografiami... Zachęcam do karawaningu, jako sposobu na wypoczynek, poznawanie świata i ludzi.Opisuję swoje podróże - małe i duże, by inni mogli je przeżyć chociaż wirtualnie lub skorzystać z materiałów planując swoje wyjazdy. Proszę o Wasze głosy i serdecznie za nie dziękuję.

To dzięki Wam, w roku ubiegłym, w kategorii PODRÓŻE I SZEROKI ŚWIAT, mój blog zajął 32 miejsce na 200 blogów zgłoszonych w tej kategorii. Jak będzie w tym roku zależy od moich Czytelników :)

Nr mojego bloga w konkursie: D00018

http://www.blogroku.pl/kategorie/cirrus-travel,gwi4o,blog.html

Opublikowano (edytowane)

W dniu 12.01.2012 o godzinie 12:00 zakończy się etap zgłaszania blogów. Natomiast o godzinie 15:00 rozpocznie się etap głosowania.

Jeśli ktoś ma swoją stronę to zachęcam do zgłoszenia się. To nic nie kosztuje, a wspólnie będziemy promować karawaning :)

Edytowane przez NICKT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wprawdzie jeszcze nie wszystko udało mi się przeczytać ( ale już kończę ), ale jak najbardziej masz od nas ( ja i Żonka ) dwa głosy.

:ok:

Opublikowano

Witam

U nas jeden na pewno i jeden prawie na pewno. :ok::niewiem::-]

Tylko nie zapomnij przypomnieć bo ja jestem zapominalski, chyba że mazowszanka będzie pamiętać. :hmm:

Opublikowano

Ja również od siebie mogę zapewnić głos. Czasami zaglądam na blog i jest :ok:

Opublikowano

Kiedyś dostałem od znajomej emaila "głosuj na projekt mojego syna bo startuje w konkursie", odpowiedziałem, że owszem jeżeli poznam wszystkie projekty to zagłosuję na najlepszy w/g mnie.

Opublikowano

Jak mogę zagłosować?

Głosowanie rozpocznie się dopiero 12.01 o godz. 15.00. Na razie są zgłaszane blogi w poszczególnych kategoriach.

Kiedyś dostałem od znajomej emaila "głosuj na projekt mojego syna bo startuje w konkursie", odpowiedziałem, że owszem jeżeli poznam wszystkie projekty to zagłosuję na najlepszy w/g mnie.

W tej kategorii w zeszłym roku były naprawdę fantastyczne blogi i dzięki konkursowi poznałem kilka fajnych stron www. Mój skromny blog umywa się do nich. Ale niestety na 200 zgłoszeń tylko trzy (o ile dobrze pamiętam) były o tematyce karawaningowej. Mam nadzieję, że w tym roku będzie więcej i będę mógł te strony dodać do ulubionych :)

Opublikowano

Ed - nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś poczytał bloga Mariusza :-) Link jest! :ok:

Mariusz - przypomnij mi tylko, bo ja mam zaawansowaną sklerozę :mlot:

Opublikowano

Dzięki za ciepłe słowa, przypomnę w odpowiednim czasie wszystkim, co mają sklerozę ;)

Założyłem wcześniej temat, abyście mogli zobaczyć wszystkie blogi, bo naprawdę są super. Czasem trudno w necie natknąć się na stronę, która nas interesuje, a tu mamy setki podanych tematycznie ;)

Opublikowano

Dzięki za ciepłe słowa, przypomnę w odpowiednim czasie wszystkim, co mają sklerozę ;)

Założyłem wcześniej temat, abyście mogli zobaczyć wszystkie blogi, bo naprawdę są super. Czasem trudno w necie natknąć się na stronę, która nas interesuje, a tu mamy setki podanych tematycznie ;)

Witam.

Dziwne że powyżej 3 -jki wpada się w tz. ,,obowiązkową,, sklerozę?! :niewiem:

Dziek ze przypomniałeś to możemy sobie teraz poczytać.

Miłego.

Opublikowano

I wg mnie jest to bardzo rozsądne podejście, uczciwe podejście a nie...... jakieś kombinowanie....

Opublikowano

I wg mnie jest to bardzo rozsądne podejście, uczciwe podejście a nie...... jakieś kombinowanie....

Oczywiście, że należy do wszystkiego podchodzić uczciwie.

Zarówno w zeszłym roku jak i w tym startowałem nie dla nagrody, bo mi na niej nie zależy, ale po to, by promować karawaning, jak to czynię w wielu miejscach.

Dlatego po pierwsze - zwróciłem uwagę na konkurs, by inni mogli też zarejestrować swoje blogi, po drugie - wiele osób z forum pozytywnie podchodzi do mojej strony, a być może nie wiedzieliby, że taki konkurs jest.

Będzie mi miło jak dostanę głos od tych Osób, którym się mój blog podoba, choć w zeszłym roku widziałem wiele fajniejszych stron o podróżach. Nie ma niestety kategorii "Karawaning", tylko "Podróże i szeroki świat" i tu naprawdę jest mnóstwo fantastycznych stron www.