Maras Posted March 17, 2021 Godzinę temu, Erni napisał: Z podpoznańskiego lasu... i nic dodać więcej Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 14 Byłem wczoraj w Wrocławiu i wjechałem zobaczyć jak wygląda Camping AZS-AWF 117 Stadion oraz gdzie się znajduje, położenie fajne, do centrum rowerkiem 5km, ogólnie czysto, trawka przystrzyżona, toalety ok, zrobił na mnie dobre wrażenie jak i obsługa. Kilka fotek które nie wiem dla czego wyszły jak wyszły Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted May 14 50 minut temu, peja76 napisał: Byłem wczoraj w Wrocławiu i wjechałem zobaczyć jak wygląda Camping AZS-AWF 117 Stadion oraz gdzie się znajduje, położenie fajne, do centrum rowerkiem 5km, ogólnie czysto, trawka przystrzyżona, toalety ok, zrobił na mnie dobre wrażenie jak i obsługa. Już działają? Byłem przekonany, że od czerwca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted May 14 Ja tam byłem. Co ciekawe są tam w wielu miejscach przyłącza do wody i ścieków. Można się podpiąć i zapomnieć o sprawie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 14 Tak działają, otworzyli 29 kwietnia, Wrocław zrobił na nas takie pozytywnie wrażenie że mieliśmy jechać do Berlina w niedługim czasie a plany zmieniamy na Wrocław 3 minuty temu, jacek00 napisał: Ja tam byłem. Co ciekawe są tam w wielu miejscach przyłącza do wody i ścieków. Można się podpiąć i zapomnieć o sprawie. Dokładnie tak jest jak piszesz Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted May 14 Tak działają, otworzyli 29 kwietnia, Wrocław zrobił na nas takie pozytywnie wrażenie że mieliśmy jechać do Berlina w niedługim czasie a plany zmieniamy na Wrocław Dokładnie tak jest jak piszesz Wrocław jest super. Idealny do łażenia. Okolice kempingu też są super, a zwłaszcza jak żużlowcy trenują na pobliskim stadionie. Z dzieciakami też polecam Zoo Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 14 (edited) 32 minuty temu, jacek00 napisał: 54 minuty temu, peja76 napisał: Tak działają, otworzyli 29 kwietnia, Wrocław zrobił na nas takie pozytywnie wrażenie że mieliśmy jechać do Berlina w niedługim czasie a plany zmieniamy na Wrocław Dokładnie tak jest jak piszesz Wrocław jest super. Idealny do łażenia. Okolice kempingu też są super, a zwłaszcza jak żużlowcy trenują na pobliskim stadionie. Z dzieciakami też polecam Zoo Parę fotek zrobionych na szybko Edited May 14 by peja76 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 14 5 godzin temu, peja76 napisał: Tak działają, otworzyli 29 kwietnia, Wrocław zrobił na nas takie pozytywnie wrażenie że mieliśmy jechać do Berlina w niedługim czasie a plany zmieniamy na Wrocław Nieśmiało polecam jedną z moich relacji kiedy byliśmy we Wrocku. Udało się zobaczyć ok 80 procent fajnych rzeczy i są tam cenne wskazówki forumowiczów z tego regionu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 14 Godzinę temu, Commander napisał: Nieśmiało polecam jedną z moich relacji kiedy byliśmy we Wrocku. Udało się zobaczyć ok 80 procent fajnych rzeczy i są tam cenne wskazówki forumowiczów z tego regionu Jak tą relacje poszukać, nie mogę znaleźć a wiem że będzie warto ją przeczytać. Ps mam nadzieję że w tym roku też coś zrelacjonujesz, tylko proszę bez ociągania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 14 @peja76 Proszę.... https://forum.karawaning.pl/topic/29563-relacja-kolejny-rajd-commander-ów-po-polsce/?tab=comments#comment-656835 Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted May 15 To ja polecam moją szwędaczkę po Wrocławiu i okolicach Quote Share this post Link to post Share on other sites