Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć

poszukiwania budki dla kolegi trwają

podaję link do aukcji

http://moto.allegro....1976417765.html

czy rzuca sie wam cos niepokojącego w oczy?

ktoś ja oglądał lub zna?

gość mógłby posprzątać robiąc zdjęcia, ale cóż...

no i ta oś PEITZ - nie mam doswiadczenia

dzięki z gory za info

Edytowane przez pisu22 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Niepokojące jest to, że widać tylko jedną ścianę i przód. Brak fotek prawej ściany i tyłu...:niewiem:.

W środku zastanowiło mnie tylko łączenie tapet na jednym z ostatnich fotek. Obok łączenia tapet listwa maskująca. Ale być może LMC tak mają.

post-2768-0-47003900-1323121460_thumb.jpg

Opublikowano

wygląda dobrze ale jak jak wiadomo zdjęcia zdjeciami ale lepiej na własne oczy zobaczyć . Mało jest przyczep na forum LMC , sam taką posiadam choć lekko starszą :)

Opublikowano

Jak na mój gust to cena jest trochę wysoka. Ostatnio sprawdzałem wartość mojej przyczepy Hobby model 2001

i ceny zaczynają się od 20 tys.. Nie wiem w jakim stanie, ale różnica minimalna, a lat sporo mniej.

Mamy jesień i sprzedający powinien to wiedzieć.

Opublikowano (edytowane)

LMC to jedne z najdroższych przyczep. Cena nowego LMC jest dwa razy wyższa od ceny nowej Hobby o tych samych wymiarach. Związane jest to z konstrukcją przyczepy (grubością ścian) jak i jakością mebli. W LMC jest często stosowane naturalne drewno w najwyższym gatunku. Dlatego ich DMC jest wysokie i cena też.

Zastanawia mnie brak zdjęć od strony drzwi i tyłu przyczepy. Inne są pokazane kilka razy te same. Ze zdjęć widać uszkodzone prawdopodobnie okno dachowe.

Edytowane przez Kajman (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

to "cos" na przedniej scianie to normalne?

po co z przodu firanka wewnatrz jak tam nie ma okna?:hmm:

być może to tylko kwestia maskowania ponurej ściany - estetyka producenta

a to coś na zewnątrz przedniej sciany to nie wiem, może taki znak firmowy LMC jako L - nie wiem. też mnie to zastanowiło ale nie mam doświadczenia w LMC bez szyby z przodu

Opublikowano

aaaaa to teraz wiem dlaczego moja LMC jest taka ciężka ! każdy się dziwuję , że jego o tych samych wymiarach jest o sporo lżejsza i nawet jest do 750 kg a moja 900 :oslabiony:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pora na odkopanie tematu, myślę że nie dostane w prezencie złotej łopaty za odkop roku :jump:

A więc przejrzałem cały temat i doszedłem do wniosku aby się tutaj wypowiedzieć gdyż jestem posiadaczem tej samej marki przyczepy. Listwę którą zaznaczył GFIZYK jest listwą która zakrywa przewody elektryczne także to nie jest minus :skromny:. Jeżeli chodzi o przednią ścianę która jest zakryta firanką to jest to po prostu miły gadżet do sypialni aby poczuć się jak w domu :]. Co do osi na jakiej jest ta przyczepa to nie mam pojecia :niewiem: ale moja jest na BPW także luksik. O ciężkości tu się z wami zgodzę, nie jest lekka ale za to solidna :winner:. Jeżeli chodzi o znaczek L to jest to raczej ślad po oryginalnej naklejce.

Co do kupna, pomyślał bym o zdjęciach które miałby przesłać sprzedający alby się upewnić i podzielić z forumowiczami :bzik: lecz nic nie zastąpi dokładnych oględzin na żywo :bzik:

Pozdrawiam