Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,koledzy mam następujące pytanie gdzie mogę kupić (zdobyć) zeszyt,książeczkę (nie wiem jak to sie dokładnie nazywa) do zbierania pamiatkowych pieczątek (ze schronisk i innych atrakcji turystycznych) może w waszych okolicach można coś takiego kupić ,zdobyć (2szt).W moich rejonach mozna było to zdobyć w PTTK ale to było kiedyś :niewiem:

Pozdrawiam

Sylwek

Opublikowano (edytowane)

chodzi mi bardziej o gotowe ksiązeczki (bardziej dla dzieci aby mialy mobilizację śmigać po szlakach)

Edytowane przez dzikusek (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Takie książeczki można nabyc w schroniskach górskich PTTK.Widzialem osobiscie nawet w tym roku na Szyndzielni w Bielsku i paru innych.

Opublikowano

Wszystko OK ,wiem że mozna kupić w schroniskach ale chciałbym to juz mieć zanim wyjedziemy w trasę....ponieważ już po drodze dzieci chcą zbierać pieczątki ( książeczka to jedno z wielu propozycji w liście do Mikołaja ) :niewiem:

Opublikowano

Polskie Towarzystwo Turystyczno – Krajoznawcze

„Ziemia Sulęcińska”

Oddział w Sulęcinie oraz koło PTTK w Wędrzynie

Adres:

Osiedle Kopernika 7,

69-200 Sulęcin,

tel. (0-95) 755 23-09

Prezes: Sławomir Słonik

Opublikowano

:bravo: dzięki

jutro zadzwonię

Opublikowano

Czy te książeczki w schroniskach to nie były przypadkiem książeczkami GOT (Górskiej Odznaki Turystycznej)? Kiedyś taką miałem i zbierałem punkty ale dotyczyło to tylko szlaków górskich.

Takie książeczki można nabyc w schroniskach górskich PTTK.Widzialem osobiscie nawet w tym roku na Szyndzielni w Bielsku i paru innych.

Opublikowano

:bravo: dzięki

jutro zadzwonię

dzwoniłem...nic takiego nie maja ....kiedyś tak.Jutro kolega ma mi popytać w PTTK w Gorzowie

Opublikowano

Witam

jeszcze o jakie te ksiazeczki chodzi bo sa wycieczek pieszych,kajakarskich,motorowych,kolarska,wycieczek gorskich itp,itd :)

masz wybor :) dasz rade :) wsio zalezy jak i co zwiedzasz :)

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

dzwoniłem...nic takiego nie maja ....kiedyś tak.Jutro kolega ma mi popytać w PTTK w Gorzowie

mam kolega załatwił...2 szt ...całe 10 zł.... dzieci zadowolone :przytul:

Edytowane przez dzikusek (wyświetl historię edycji)
  • 4 lata później...
Opublikowano

No jasne, też byłem - nie we wszystkich jeszcze ale w większości. Ta książeczka to taka ciekawostka. Pozdro