Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ze od 2 dni posiadam pierwszą przyczepe jest to Swift Chellender 520se , Ma kilka wad więc założyłem oddzielny temat o niej

Pierwsza poważna sprawa to pod prawym pojedyńczym fotelem jest brak czegoś podejżewam że to może być przetwornica bo jak w skrzynce z bezpiecznikami załanczam na Charde to wywala prawy ostni bezpiecznik .

I druga sprawa to do czego w skrzynce sterującej jest to pole z cyframi jakies zabezpieczenia ?

Załanczam fotki

post-8289-0-10545300-1322769505_thumb.jpg

post-8289-0-36988300-1322769535_thumb.jpg

Opublikowano

Sądziłem że znam wszystkie angielki i mam je w najmniejszym paluszku, a tu zonk :look:

Pierwszy raz na oczy widzę taki pulpit :sciana:

Zrób ładniejsze fotki, rozpracujemy co i jak. Muszą być czytelne wszystkie opisy.

Opublikowano

Tak na wekend zrobie fotki za widnego

Co najgorsze to nie wiem czego brakuje pod fotelem i jak to zastąpić co by mi wszystko zastartowało

Lodówka chodzi tylko na gaz , piecyk tylko sterowanie i wentylator i iskrownik

Boilera nie probuje narazie ani pompy

Oświetlenie działa

A i nie chodzi piekarnik

Opublikowano

kilka dodatkowych fotek najbardziej interesuja mnie dane i ew.mozliwośći zastąpienia brakujacej czesci pod fotelem oraz do czego służy to pole z cyframi w skrzynce

post-8289-0-38071100-1323113172_thumb.jpg

post-8289-0-49052200-1323113199_thumb.jpg

Opublikowano

co do luźnych kabelków - faktycznie może to być miejsce na prostownik ale wcale nie na pewno - czasem są montowane pod podłogą.

jeżeli chodzi Ci oświetlenie - rozumiem że masz podpięte 230V z sieci ? czy może 12 v z auta ? czy z aku? a może jednak masz gdzie indziej prostownik ?

dwa - na moje oko ta klawiaturka to albo jakiś sterownik czasowy (ale brak wyświetlacza ?) - bardziej myślę, że to prosty alarm.

powodzenia

poszukaj instrukcji do swojej przyczepy na necie - pewnie wszystko CI wyjaśni.