Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hobbyy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Caravaning
    • FAQ
    • Kącik ogólny
    • Kącik kupującego
    • Zloty Karawaning.pl
    • Spotkania forumowiczów i inne imprezy
  • Podróże
    • Polska
    • Europa
    • Pozostałe kraje
    • Katalog kempingów
  • Technika
    • Podwozie i układ jezdny
    • Ściany, okna i zabudowa meblowa
    • Elektryka i elektronika
    • Instalacje sanitarne i lodówki
    • Przedsionki i outdoor
    • Inne
  • Motoryzacja
    • Ogólnie o motoryzacji
    • Wybór holownika
    • Przepisy, uprawnienia i ubezpieczenia
    • Akcesoria motoryzacyjne
  • Karawaning.pl
    • Nasze pojazdy
    • Sympatycy marek
  • Inne
    • HydePark
    • Oferty firm
    • Blogi/Vlogi
    • Ogłoszenia
    • Forum in English/Deutsch/pa Russki

Calendars

  • Kalendarz imprez
  • Kalendarz społeczności

Categories

  • Caravaning
  • Technika i eksploatacja
  • Ekwipunek i wyposażenie
  • Kupujemy
  • Inne
  • Zloty
  • News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Mam problem. Mam HOBBY 540 UFE 2008. Pompa wody przepływowa. Woda: 1.w kranie w kuchni, 2.w kranie w "łazience" oraz w 3.prysznicu w toalecie. Z dnia na dzień po "włączeniu" (odkręceniu) wody pod prysznicem, w ogóle nie leci woda. Jakby "styk" nie odpalał pompy. Co ciekawe zawór się otwiera bo jeśli w tym samym momencie odpalę wodę w kuchni czy łazience a pod prysznicem pozostawie okręcony zawór, to woda poleci także i w tam (pod prysznicem). Wydaje mi się, że po prostu kran pod prysznicem nie "włącza" pompy. Dwa pozostałe ok. Nie wiem co mam zrobić z tym fantem
×
×
  • Create New...