Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'halogen' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Caravaning
    • Forumowe FAQ
    • Kącik ogólny
    • Kącik kupującego
    • Spotkania forumowiczów i inne imprezy
  • Podróże
    • Polska
    • Europa
    • Pozostałe kraje
    • Katalog kempingów
  • Technika
    • Podwozie i układ jezdny
    • Ściany, okna i zabudowa meblowa
    • Elektryka i elektronika
    • Instalacje sanitarne i lodówki
    • Przedsionki i outdoor
    • Motoryzacja
    • Inne
  • Karawaning.pl
    • Zloty Karawaning.pl
    • Nasze pojazdy
    • Sympatycy marek
  • Inne
    • HydePark
    • Oferty firm
    • Blogi/Vlogi
    • Ogłoszenia
    • Forum in English/Deutsch/pa Russki

Kategorie

  • Caravaning
  • Technika i eksploatacja
  • Ekwipunek i wyposażenie
  • Kupujemy
  • Inne
  • Zloty
  • News

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 1 wynik

  1. Jakiś czas temu zakupiłem ledy w zastępstwie za halogeny. Takie: I ogólnie byłem bardzo zadowolony do czasu podłączenia 230V do budki. Zasilanie na nie idzie przez transformator Miko MK 120. Dopóki były zasilane z akumulatora świeciły ładnie i wydzielały minimum ciepła. Po podłączeniu 230V grzeją się mocniej od halogenu i zaczynają śmierdzieć dość mocno plastikiem. Kable, transformator pozostają chłodne. Napięcie wchodzące na led to: - 11,98V przez transformator z podłączonym 230V - 12,3-13,5V na akumulatorze Napięcie wchodzące na żarówki halogenów: - 10,98V przy 230V - 12,3-13,5V na akumulatorze. Na halogenach nic niepokojącego nie widzę i wróciłem do nich. O co może chodzić?
×