kartrait Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kemping jest "piętrowy", na każdym poziomie kranik z wodą, natomiast jeśli wybierzemy najwyższe poziomy i chcemy się podłączyć do prądu to polecam długi przewód, gdyż przyłączy 220V jest zdecydowanie mniej. Ogólnie cisza, spokój, goście to głównie turyści zachodni. Ogólno dostępna kuchnia. Sanitariaty czyste i jest ich odpowiednia ilość. Na miejscu: kawiarnia z możliwością wykupienia pełnego wyżywienia, basen (woda nie grzana), mały plac zabaw dla dzieci, miejsce na ognisko, internet WLAN, W ośrodku również pokoje do wynajęcia. Ogólnie polecam Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartrait Opublikowano 11 Czerwca 2011 Lokalizacja na mapce nie jest dokładna, prawidłowa to: N 50 35'29.90" E 16 34'51.77" Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haden Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Napiszę kilka słów, aby uaktualnić poprzednie wpisy. Odwiedziłem Leśny dwór w długi weekend sierpniowy 2013, miejsce jest urokliwe. Kemping na terenie dworskiego ogrodu, czysto, cicho i przyjemnie. Czyste toalety (z ciepła wodą w cenie)dostępne w budynku dworu, jest tam też recepcja, kawiarnia w której można coś również podjeść. Nie ma sklepu na terenie ośrodka, do najbliższego ok 2km. Teren kempingu w dużej części zacieniony przez stare drzewa. Jest trampolina dla dzieci bez ograniczeń oraz piłkarzyki, i tyle z atrakcji na miejscu. Basen w ośrodku nie nadaje się do pluskania, woda zielona tak że nie widać dna (przejrzystość wody ok 0.5m) Dwór z bogatą historią sięgającą 17 wieku z wieloma legendami. Do zapoznania tu: http://nakomnaty.latte24.pl/4379,gory-sowie-woliborz Polecam bo to niespotykane bardzo klimatyczne miejsce a do tego niedrogie i czyste. Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek33 Opublikowano 18 Maja 2014 . Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 14 Lipca 2014 Byłem na tym kempingu w czerwcu. Bardzo dobre miejsce wypadowe do atrakcji Kotliny Kłodzkiej. Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Najcichszy kemping w Europie, wspaniałe miejsce wypadowe (kompleks Riese, Srebrna Góra, Kłodzko). Z uwagi na charakterystykę gruntu (torf - jeśli się nie mylę) po opadach jest grząsko. Właściciel entuzjasta karawaningu. Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 14 Października 2017 Witam. Również i ja pragnę gorąco polecić to miejsce i zachęcić do jego odwiedzenia. Odnajdą się tu wszyscy... młodzi, starzy, dzieciaczki i nastolatki. Jest co robić jak grzeje i jak leje. Basen, huśtawka, trampolina, bilard, pingiel, wifi, telewizor, kuchenka, miejsce na ognisko itd. I nic że sobą nie koliduje. Nikt nikomu nie przeszkadza. Fajne leśne i polne drogi na spacery. Właściciel ma 4 pokoje gościnne do wynajęcia i prowadzi kawiarnie gdzie można zamówić obiad. Tak że można się umówić na wyjazd ze znajomymi bez przyczep czy namiotów. Wszystko zadbane łącznie z łazienkami a sam dwór robi mega nastrój. Polecam. Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Wyrok Opublikowano 5 Lipca 2020 Byłem tam chyba z 7 razy. Dla królewiczów i księżniczek warunki mogą nie być akuratne :). W mojej ocenie to miejsce ma swoją magię. Nie każdy to musi czuć. Dla mnie, jest tam pięknie i nie raz nie dwa razy tam jeszcze wrócę. Dzwoniłem dziś dowiedzieć się czy wszystko gra , czy ruszają w tym sezonie. Wszystko jest ok ruszają Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane komentarze