-
39 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Polski Caravaning
Napisano 11 styczeń 2007 - 23:32 (#1)
Wiecie czemu nie ukazuje się nowy numer PC? Ani na stronce słychu, ani w sklepach widu
Się nieco niecierpliwie
Napisano 11 styczeń 2007 - 23:37 (#2)
Korespondowalem kilka dni temu z Panem Dariuszem Wolodzko, przy okazji napisal, ze aktualny numer poszedl do skladania
Napisano 12 styczeń 2007 - 12:09 (#4)
Piotrek napisał:
Nowy będzie najdalej 22, może nawet wcześniej.
No to czekamy
Napisano 12 styczeń 2007 - 23:31 (#5)
Ja też czekam z utęsknieniem na bieżący numer "Polskiego Caravaningu". Z tego co wiem, będą tam dwa fajne artykuły- jeden naszego kolegi Marcina T o "pożarze w kamperze" oraz drugi...wywiad z Elerem1... o jego miłości...(Vivat Eler1!) "kamperze z Niewiadowa" ( nie wiem czy wiecie, ale Niewiadów wyprodukował kiedyś prototyp kampera, którego właścicielem jest właśnie Eler1- odsyłam do stronki www.mojkamper.webpark.pl ).
PS. Ktoś kiedyś napisał wierszem (chyba Leopold Staff...sorki, jeśli to nie On, ale...skleroza), że najpiękniejszą chwilą w życiu jest oczekiwanie na list a nie... przeczytanie go!
A "mój" listonosz już od furtki krzyczy..."Nie bij proszę...jeszcze nie ma...!!! To nie moja wina...! To Oni!...to Oni w...tej, nooo...Warszawie są temu winni,...że do tej dziury na Podhalu jeszcze "PC" nie dotarł .To "Oni", "Oni"...nie ja!!! Nie bij. Please !!!
I co zrobić? Pobić listonosza? Psa spuścić ze smyczy? A jak zgubił gdzieś "PC" po pijanemu i... zwala wszystko na Warszawę? Ot...czekać pozostaje...czekać. Płacić i czekać.
Pozdrawiam
KK
PS. Ktoś kiedyś napisał wierszem (chyba Leopold Staff...sorki, jeśli to nie On, ale...skleroza), że najpiękniejszą chwilą w życiu jest oczekiwanie na list a nie... przeczytanie go!
A "mój" listonosz już od furtki krzyczy..."Nie bij proszę...jeszcze nie ma...!!! To nie moja wina...! To Oni!...to Oni w...tej, nooo...Warszawie są temu winni,...że do tej dziury na Podhalu jeszcze "PC" nie dotarł .To "Oni", "Oni"...nie ja!!! Nie bij. Please !!!
I co zrobić? Pobić listonosza? Psa spuścić ze smyczy? A jak zgubił gdzieś "PC" po pijanemu i... zwala wszystko na Warszawę? Ot...czekać pozostaje...czekać. Płacić i czekać.
Pozdrawiam
KK
Napisano 15 styczeń 2007 - 21:43 (#6)
Artykuły w nadchodzącym numerze:
- Nowości na Caravan Salon Dusseldorf - część druga
- Caravaning Brno 2006
- Mister Camping 2006
- Kto jest dla kogo? Czyli o PFCC
- Podsumowanie sezonu turystycznego w PZM
- Nowe marki samochodów kempingowych
- Caravaning – to jest to! Zloty z przeszłości
- Nasz region: Na narty w słowackie Tatry
- Opony zimowe – gdzie i kiedy trzeba stosować
- Jazda z przyczepą – lekcja czwarta
- Krótka historia marki Pilote
- Jak znaleźć odpowiedni kemping? Przegląd wydawnictw
- Bezpieczeństwo przeciwpożarowe
- Tramperem na Wyspy Owcze
- Podróż do Włoch - część pierwsza
- W sieci: Fakty i kampery
- Czytelnicy pytają – my szukamy odpowiedzi
- Ranking przyczep CCC
- Kamper z Niewiadowa
- Caravaning w Rosji
- Rozkładany „Skamper” z USA
- Test przyczep Kabe
- Czytelnicy oceniają: Hobby Exclusive 560 KMFe
- Czytelnicy oceniają: MooveoC609
- Zaparkować pilotem - przegląd urządzeń
- Samochód w kamperze
- Przegląd rynku
- Giełda
Napisano 22 styczeń 2007 - 21:35 (#8)
Przed paroma dniami udało mi się skompletować wszystkie nr.PC .
Na ten rok mam prenumerate i pewnie na przełomie styczeń/luty znajde go w skrzynce
Na ten rok mam prenumerate i pewnie na przełomie styczeń/luty znajde go w skrzynce
jeżeli nie odpisuje na post to pewnie jestem na rybach lub w przyczepie
pozdrawiam Marek

pozdrawiam Marek

Napisano 22 styczeń 2007 - 21:55 (#9)
Nie ma jeszcze, ale powinien jutro być. Wnioskuję to na tej podstawie, że juz dwa razy, gdy we Wrocławiu w Empiku w Rynku nie było w cale, a na pl. Kościuszki był stary, to na drugi dzień tu i tu pojawiał sie nowy
[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 17:55 ]
No i jednak się myliłem :/ I jutro znowu będzie trzeba się pchać do centrum, na szczęscie będę miał czas poza szczytem
[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 17:55 ]
No i jednak się myliłem :/ I jutro znowu będzie trzeba się pchać do centrum, na szczęscie będę miał czas poza szczytem
Napisano 23 styczeń 2007 - 19:05 (#10)
No i dupa. Chcialem sobie choc zerknac zanim do skrzynki pc przyniosa ale w Empiku stos starych egzemplarzy
Napisano 23 styczeń 2007 - 19:51 (#11)
no niestety. Podobnie i ja odszedłem ze sklepu dziś... ni ma ni ma
Napisano 24 styczeń 2007 - 20:23 (#14)
ja dziś kupiłem choć cena mnie wkurzyła
11,90 zł to już lekka przesada
Więcej testów a mniej kolorów to dla mnie byłoby super
Wiem że testy są drogie , przedruki z innych magazynów trochę tańsze ale coś trzeba tam wpisywać a nie tylko wielkie zdjęcie i mało tesktu
Zastanawiam się czy w ogóle kupować ten magazyn...
Pozdrawiam
11,90 zł to już lekka przesada
Więcej testów a mniej kolorów to dla mnie byłoby super
Wiem że testy są drogie , przedruki z innych magazynów trochę tańsze ale coś trzeba tam wpisywać a nie tylko wielkie zdjęcie i mało tesktu
Zastanawiam się czy w ogóle kupować ten magazyn...
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
-
39 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc

Kanał RSS