A ja dzis idac na komisarjat zostawilem kartke na oplu zafirze 1,8 16v. Na nr ZPY 90CK W gdańsku na piwnej
-
38 stron
- « Pierwsza
- ←
- 36
- 37
- 38
Spotkałem, widziałem forumowicza ........przyszłego
Napisano 06 maj 2012 - 22:40 (#557)
A to właśnie byłem ja w Gdańsku na Piwnej 4 maja. Dziękuję za pozdrowienia. Aż mi się miło zrobiło gdy na kartce były pozdrowienia. Przez moment myślałem, że to mandat.
Pozdrawiam Sławek K.
Gewichtsverhältnis:
= 49% - Index:
= 115 km/h - Steigung:
= 16%
Gewichtsverhältnis:
= 49% - Index:
= 115 km/h - Steigung:
= 16%
Napisano 06 maj 2012 - 22:47 (#558)
No to fajnie ze znalazles kartkę, bo nie wiedziałem gdzie ja wcisnąć bys nie wyzucil jak ulotki, ka wlasnie gnilem na komendzie i probowalem wypatrzyć właściciela ale mi nie wyszło ;-)
Audi-Maniacs.com - Opis Holownika Karawaning.pl - Opis Cepki
Napisano 06 maj 2012 - 22:51 (#559)
pomiedzy Bolkowem a Strzelinem mijalem VW Passata ktory ciagnal chyba Adrię - kiwnałem ręka... ale brak reakcji...
rejestracje chyba DBL albo DLB
rejestracje chyba DBL albo DLB
powolne przymiarki do zmiany cepki - ciężko będzie się rozstać ...
Napisano 07 maj 2012 - 11:08 (#560)
Witam,no to macie wybitnego pecha Koledzy,bo tydzień temu ruszyłem do Pisza na majówkę i po drodze dopadł mnie jakiś Merol z logo lecz bez cb,ale za to po przyjeżdzie na miejsce stali ludzie z Siedlec(bez logo),a następnego dnia rano przyturlała się cepka z Siedlec przykładnie oklejona z każdej strony,a wieczorem dotarła jeszcze jedna z Wa-wy też wzorowo oklejona.Jeżdżąc na codzień ciężarówką widzę dużo załóg oklejonych Naszym logiem,nawet za granicami kraju,a z niektórymi da się nawet pogadać na radiu.Miejcie oczy szeroko otwarte,a napewno aobaczycie więcej.Pozdrawiam
.
Sekcja Łódzko-Mazowiecka
Napisano 08 maj 2012 - 13:54 (#561)
Użytkownik misiek_uk dnia 06 maj 2012 - 22:47 napisał
ka wlasnie gnilem na komendzie i probowalem wypatrzyć właściciela ale mi nie wyszło ;-)
Gdybym wiedział. że siedzisz w komendzie pewnie bym zaszedł.
Pozdrawiam Sławek K.
Gewichtsverhältnis:
= 49% - Index:
= 115 km/h - Steigung:
= 16%
Gewichtsverhältnis:
= 49% - Index:
= 115 km/h - Steigung:
= 16%
Udostępnij ten temat:
-
38 stron