RM77 Napisano 22 Styczeń (edytowane) Witajcie W tym temacie prowadzimy wszystkie rozmowy dotyczące XXIII zlotu Edytowane 4 Luty przez RM77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S&A Napisano 5 Luty z racji terminu, w tym roku zlot odpuszczamy. 9 dni majówki zaplanowaliśmy nad naszym pięknym polskim morzem. Dobrej zabawy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReniaLuki Napisano 5 Luty Witam jesteśmy tu nowi więc nie wiemy nic na temat zlotu .chciała bym się dowiedzieć gdzie kiedy itd.. proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RM77 Napisano 5 Luty 18 godzin temu, ReniaLuki napisał: Witam jesteśmy tu nowi więc nie wiemy nic na temat zlotu .chciała bym się dowiedzieć gdzie kiedy itd.. proszę o odpowiedź. Pozdrawiam XXIII Zlot Karawaning.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokos1987 Napisano 6 Luty Witajcie W tym temacie prowadzimy wszystkie rozmowy dotyczące XXIII zlotuCzy te 35 zł za dobę jest tylko dla nas na czas zlotu? Czy gdybyśmy chcieli przyjechać wcześniej i wyjechać później też możemy liczyć na wspomnianą cenę?Nie ważne gdzie, byle z uśmiechem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RM77 Napisano 6 Luty Czy te 35 zł za dobę jest tylko dla nas na czas zlotu? Czy gdybyśmy chcieli przyjechać wcześniej i wyjechać później też możemy liczyć na wspomnianą cenę?Nie ważne gdzie, byle z uśmiechem ;-)Oczywiście cena 35 złotych jest cena stałą Wysłane z mojego SGP771 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamH Napisano 6 Luty Mam maszt, pawilon i flagi zlotowe. Zabiorę to z sobą do Imielina. Czy ktoś z organizatorów majowego zlotu tam będzie? Bo ja się tam nie wybieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boas43 Napisano 6 Luty W dniu 5.02.2018 o 13:04, S&A napisał: z racji terminu, w tym roku zlot odpuszczamy. 9 dni majówki zaplanowaliśmy nad naszym pięknym polskim morzem. Dobrej zabawy! Nad morze przyczepką ? Gdzie jeżeli to nie tajemnica ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strus251 Napisano 6 Luty Mam maszt, pawilon i flagi zlotowe. Zabiorę to z sobą do Imielina. Czy ktoś z organizatorów majowego zlotu tam będzie? Bo ja się tam nie wybieram.Adam, gdzie to? Kiedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamH Napisano 6 Luty To spotkanie nad zalewem , chyba około 20 kwietnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek00 Napisano 6 Luty Adam, gdzie to? Kiedy?To co Cezar organizuje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strus251 Napisano 6 Luty To co Cezar organizuje :-)No i teraz wszystko jasne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerzyk 67 Napisano 7 Luty Witam. Czy przy okazji zlotu będzie można zakupić jakieś gadżety klubowe tj. koszulki,bluzy itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naszarodzinka Napisano 8 Luty Hej A jak budowa nowych łazienek? Zdąży Sikora do maja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RM77 Napisano 8 Luty Hej A jak budowa nowych łazienek? Zdąży Sikora do maja ? Da radę, prace posuwają się bardzo dobrze Rafal Wosik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach