Skocz do zawartości

Strona używa cookies (ciasteczek). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.    Nie pokazuj więcej tej informacji

Zdjęcie

Dobre jedzenie w drodze nad morze

Resteuracje Jedzenie Krajowa 11

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#16 tomfisz

tomfisz

    Nowy

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 20 postów
  • SkądKatowice
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:Eifelland
  • Holownik:Chrysler Town&Country..:):)

Napisano 12 kwiecień 2017 - 20:59

Tą "zasadę", która jest bardzo popularna należy jak najszybciej odesłać do kosza na śmieci.
Tiry stają tam gdzie:
1. Mają wygodny do manewrowania parking
2. Mają wygodny do manewrowania parking
3. Mają jakieś promocyjne jedzenie typu gęsta zupa z wkładką mięsną za 7 zł
4. Mają prysznic.

Jakość jedzenia nie ma tu Żadnego znaczenia.

Steak Bzdur.



#17 Effendi

Effendi

    Ekspert karawaningu

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7142 postów
  • SkądPoznań
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:spełniajacy wymagania
  • Holownik:hawranek :)

Napisano 12 kwiecień 2017 - 21:07

Tą "zasadę", która jest bardzo popularna należy jak najszybciej odesłać do kosza na śmieci.
Tiry stają tam gdzie:
1. Mają wygodny do manewrowania parking
2. Mają wygodny do manewrowania parking
3. Mają jakieś promocyjne jedzenie typu gęsta zupa z wkładką mięsną za 7 zł
4. Mają prysznic.

Jakość jedzenia nie ma tu Żadnego znaczenia.

 

widać nie wszystko jeszcze w życiu widziałeś skoro tak piszesz !
 

 

A ja ostatnio podjadam w drodze nad morze bardzo smaczne zupki, gulasze itp. na stacjach Orlen oznaczonych "stop cafe bistro". Są też całe zestawy obiadowe. Każdy znajdzie coś dla siebie.

 

te zupki i gulasze z orlena w większości wypadków to nic innego jak gulasz ze słoika kupiony w biedrze lub lidlu....


Jeżeli ludzie ciągle Cię ranią myśl o nich jak o papierze ściernym. Ścieranie boli ale po takiej polerce Ty pięknie błyszczysz a oni są tylko bezużytecznymi śmieciami....

 

 


#18 Prusiak

Prusiak

    Karawaning user

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 677 postów
  • SkądOstrołęka
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:TEC 530 Travel king
  • Holownik:VW Touran 2,0 TDI

Napisano 12 kwiecień 2017 - 21:53

widać nie wszystko jeszcze w życiu widziałeś skoro tak piszesz !



te zupki i gulasze z orlena w większości wypadków to nic innego jak gulasz ze słoika kupiony w biedrze lub lidlu....


I tu kolego sie mylisz. Zupki robione na miejscu. Trzeba byc i zjesc zeby na ten temat glos zabierac.
P.S.
Żurek i tak najlepszy...

Wnusia Chateau................ i następca wnusi od 2013 roku - TEC 530  *** zestaw >3,5t - B+E - Viatoll :-( ***
sig-8bd5c955-fbbd-4aa3-8723-478a99af57e2 -> Mały Tec

 


#19 Michał2016

Michał2016

    Nowy

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 30 postów

Napisano 12 kwiecień 2017 - 22:07

widać nie wszystko jeszcze w życiu widziałeś skoro tak piszesz !
 


Wszystkiego nie widziałem, przyznaję się. Ale niestety akurat na gastronomii znam się nieźle. I gdy sięgam pamięcią kiedy ostatnio byłem zachwycony kuchnią przydrożną gdzieś na tyle by marzyć o powrocie tam to hmm... łatwo nie jest. Właściwie odpowiedź w temacie ilości takich miejsc brzmi Zero.
Rozumiem, że można mieć inne zdanie ale jeżeli ktoś wie jak powinno się gotować daną potrawę i jak ona powinna smakować to ma niestety kłopot w barze "Pod Sosną"...

#20 Effendi

Effendi

    Ekspert karawaningu

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7142 postów
  • SkądPoznań
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:spełniajacy wymagania
  • Holownik:hawranek :)

Napisano 12 kwiecień 2017 - 22:13

I tu kolego sie mylisz. Zupki robione na miejscu. Trzeba byc i zjesc zeby na ten temat glos zabierac.
P.S.
Żurek i tak najlepszy...

 

najlepszy  to jest  żurek domowy wg. receptury ślubnej :slina:


Jeżeli ludzie ciągle Cię ranią myśl o nich jak o papierze ściernym. Ścieranie boli ale po takiej polerce Ty pięknie błyszczysz a oni są tylko bezużytecznymi śmieciami....

 

 


#21 strus251

strus251

    Ekspert karawaningu

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3132 postów
  • Telefon:daj znać na PW to prześlę :)
  • SkądŁódzki Wschodni
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:Hobby 420
  • Holownik:Nissan X-Trail; 136KM, 314Nm, 2.2 dCi

Napisano 13 kwiecień 2017 - 06:36

Ja tam mam taką knajpkę, jest w każdym kierunku i w zasadzie w każdym miejscy po drodze jak jadę gdziekolwiek z cepką.

Nazywa się: kuchnia w mojej budce.

Jak chcę zjeść smacznie to staję nap na parkingu leśnym, żona do budki i z przygotowanych wcześniej składowych dokończa obiad a ja robię obchód techniczny zestawu.

Jak to na parkingu leśnym ;), jest jakaś ławka itd więc zajmuję stolik w sali na zewnątrz z widokiem na przyrodę leśną i konsumuję, bez pośpiechu :).

 

Jak zależy mi na czasie, to CB w łapkę i coś się znajdzie. 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych