gino Napisano 24 Lipiec 2013 ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, nie znalazłem tematu fanów naszej rodzimej Niewiadkia myślę, że kilku użytkowników sie tu znajdzieale, żeby zacząć... mam niewiadkę z 74r..w stanie b.dobrym, znana ze zlotu WARKOT 2009 gdyż była eksponatem, wówczas nowo otwartego ,MUZEUM KARAWANINGU czasem podpinam ją pod garba..ale, co tu dużo gadać,...jest za cięzka na garbowe 44KM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nomadka Napisano 24 Lipiec 2013 Witaj w klubie. Ja mam N127 rocznik 1978. W tym roku na koncie 9500 km. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomaszOlkusz Napisano 24 Lipiec 2013 Witam nasza n 126 to 1986r właśnie na wyjedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laykonikus Napisano 25 Lipiec 2013 Piękny zestaw. powiało klasą ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut Napisano 19 Sierpień 2013 Ile wniosków trzeba złożyć aby dodać niewiadówkę do sympatyków ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reflexes Napisano 20 Sierpień 2013 Ile wniosków trzeba złożyć aby dodać niewiadówkę do sympatyków ?? Nie mam pojęcia ale pod każdym się podpiszę . Mój zestaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut Napisano 20 Sierpień 2013 (edytowane) Panie adminie, zapraszamy do tablicy To i ja zamieszcze swój Kto jeszcze się dołączy ?? potrzeba nam około 20 stron tematu Edytowane 20 Sierpień 2013 przez Kogut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolly Napisano 20 Sierpień 2013 A to jeszcze mój zestawik pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b.b tulipan Napisano 21 Sierpień 2013 Witam. Niewiadówkę mam i ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nomadka Napisano 21 Sierpień 2013 (edytowane) A to my. Wysoko (2000mppm) i daleko 3,5tys. km od domu W interesującym towarzystwie Na wodzie Edytowane 21 Sierpień 2013 przez nomadka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartekzg Napisano 21 Sierpień 2013 to i my się dołączymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut Napisano 21 Sierpień 2013 No proszę ile nas jest. Tulipan, masz może lepszej jakości te zdjęcia z przeprawy przez rzekę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b.b tulipan Napisano 21 Sierpień 2013 Coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut Napisano 21 Sierpień 2013 Tutaj jesteś już Po rzece Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut Napisano 31 Sierpień 2013 Posiadam lodówkę z możliwościową zasilaniem gazem, w skorupie nie posiadam żadnego otworu na komin ??? Jak to u was jest rozwiązane ?? ps. n126n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach