Forum Karawaning.pl: Viatoll - Forum Karawaning.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Viatoll

Napisano 31 styczeń 2012 - 21:18 (#1) Użytkownik nie jest zalogowany   oSa 

• Nowy
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja sob, 28 sty 12
  • SkądGłogów
  • Sprzęt:Przyczepa
  • Model:Tabbert Comtesse 650
  • Holownik:Dodge RAM HEMI

Witam
przeszukałem forum i nie znalazłem informacji na temat opłat za poruszanie się naszymi drogami typu "A" i "S" jeśli DMC przekracza 3500kg, jesteśmy zobowiązani wtedy do zainwestowania w "urządzonko" do opłaty i tu moje pytanko do Was. Czy ktoś już z tego korzystał? czy może miał kontrole w związku z tym że nie korzystał ;) Jak przy kupowaniu (dzierżawieniu) urządzenia ustalili Wam norme emisji spalin? (taką jak podaliście czy wertowali w katalogach?) Zastanawiam się nad nabyciem tego ustrojstwa i fajnie by było zdobyc więcej info na ten temat.

Napisano 31 styczeń 2012 - 21:22 (#2) Użytkownik nie jest zalogowany   jacekwwa 

• Nowy
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 3124
  • Rejestracja śro, 05 sie 09
  • Skąd"Mam, tak samo jak Ty"
  • Sprzęt:Brak

Wyświetl postUżytkownik oSa dnia 31 styczeń 2012 - 21:18 napisał

Witam
przeszukałem forum i nie znalazłem informacji na temat opłat za poruszanie się naszymi drogami typu "A" i "S" jeśli DMC przekracza 3500kg, jesteśmy zobowiązani wtedy do zainwestowania w "urządzonko" do opłaty i tu moje pytanko do Was. Czy ktoś już z tego korzystał? czy może miał kontrole w związku z tym że nie korzystał ;) Jak przy kupowaniu (dzierżawieniu) urządzenia ustalili Wam norme emisji spalin? (taką jak podaliście czy wertowali w katalogach?) Zastanawiam się nad nabyciem tego ustrojstwa i fajnie by było zdobyc więcej info na ten temat.

http://forum.karawan...arawaningowcow/

Zamykam.

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1