wakacje Bałtyk 2012
Napisano 23 luty 2012 - 12:40 (#61)
rosolez
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
SkądKotlina Kłodzka
-
Sprzęt:Przyczepa
-
Model:Hobby 420 Classic 1991
-
Holownik:Ford Focus Mk1 Kombi 1.8 TDI
to nie wiem jak ci wychodzi tak mało ja mi 2 osoby dorosłe przyczepa, auto, przedsionek, i prąd wychodzi 80-84 zł

wydaje mi się drogo trochę...
co do solarów też już o tym myślę:-)
a jeśli chodzi o świetlice i place zabaw - jeszcze nie jest to dla mnie znaczące - ale rozumię i wiem o co chodzi.
:-)
"Lubię kiedy się zieleni, lubię jak się piwko pieni..."
Napisano 23 luty 2012 - 13:42 (#62)
Alutka80
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
SkądCzęstochowa
-
-
Holownik:Audi A6
Może nie jest najtańsze ale jest plaża mega blisko i jest cisza spokój i dla mnie to najważniejsze do odpoczynku
Napisano 24 luty 2012 - 00:01 (#63)
bodzioklb
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
Telefon:609440578
-
SkądKluczbork
-
-
Model:Hobby 560 Exclusive /jednak do sprzedania/
-
Holownik:VW SHARAN V6
mogliby na Trampie popracowac nad sanitariatami.... ogolnie fajnie ale sanitariaty to minus
powolne przymiarki do zmiany cepki - ciężko będzie się rozstać ...
Napisano 24 luty 2012 - 08:19 (#64)
Pierzasty
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
Telefon:600 285 669
-
SkądOstrówek/Wołomin
-
-
Model:LMC 450 Luxus Design
-
Holownik:Mitsubishi Galant 2.5 Avance
Użytkownik rosolez dnia 18 luty 2012 - 15:58 napisał
po 3 dniach - odpowiednio Mikołajki, Giżycko, Mrągowo - zmieniając plany uciekliśmy nad morze - z powodu lekkich nudów
nie żeglujemy, nie łowimy ryb - nie było co robić.
moim zdaniem również nie ma nic ciekawego dla dzieci.
Przepraszam za OT....ale ciekawa teoria
Użytkownik golab edytował ten post 24 luty 2012 - 08:20
"Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
Pozdrawiam Arek
hop siup zmiana.....golab > Pierzasty
Napisano 24 luty 2012 - 12:02 (#65)
rosolez
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
SkądKotlina Kłodzka
-
-
Model:Hobby 420 Classic 1991
-
Holownik:Ford Focus Mk1 Kombi 1.8 TDI
dlaczego?
"Lubię kiedy się zieleni, lubię jak się piwko pieni..."
Napisano 09 marzec 2012 - 16:23 (#66)
stico80
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
Telefon:505890233
-
SkądJabłonna Druga (lubelskie)
-
-
Model:Niewiadów n126E
-
Holownik:Renault Laguna 1.9dci
Jak na razie tj. 80% wyjazd to 13 lipiec (piątek 13), pierwsze miejsce to miejscowość Pieczarki na Mazurach kemping SEKRET i tam paluję 5 dni odpoczynku. Następnie wyjazd do Malborka, tam mam zamiar zatrzymać się na dobę kemping Osir tak żeby zamek pozwiedzać i miasto myślę, że doba wystarczy. Reszta trasy tu dalej jest problem, gdzieś nad morzem ale gdzie nie mam pojęcia Białogóra, Rowy, Dębki gdzieś te rejony.
Napisano 09 marzec 2012 - 18:20 (#67)
Bartekzg
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
Telefon:NA PW
-
SkądCzerwieńsk pod Zieloną Górą
-
-
Model:Niewiadów N126NT
-
Holownik:Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140KM 4x4
Użytkownik stico80 dnia 09 marzec 2012 - 16:23 napisał
Następnie wyjazd do Malborka, tam mam zamiar zatrzymać się na dobę kemping Osir tak żeby zamek pozwiedzać i miasto myślę, że doba wystarczy.
Jeśli chodzi o miasto to nie licz zbyt wiele czasu na zwiedzanie. Zamek i przedzamcze to 4 godziny. Dobrze jest zwiedzać w połączeniu z pokazem Światło i dzwięk - początek o 22:00. No i nie zapomnij że w okolicach 20 lipca rozpoczyna się oblężenie Malborka ( problem z wolnymi miejscami i zakorkowane wjazdy)
Napisano 09 marzec 2012 - 21:09 (#68)
tomik
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
SkądINO WROCŁAW
-
-
Model:HOBBY CLASIC 400
-
Holownik:LAND ROVER FREELANDER TD4
Użytkownik stico80 dnia 09 marzec 2012 - 16:23 napisał
Jak na razie tj. 80% wyjazd to 13 lipiec (piątek 13), pierwsze miejsce to miejscowość Pieczarki na Mazurach kemping SEKRET i tam paluję 5 dni odpoczynku. Następnie wyjazd do Malborka, tam mam zamiar zatrzymać się na dobę kemping Osir tak żeby zamek pozwiedzać i miasto myślę, że doba wystarczy. Reszta trasy tu dalej jest problem, gdzieś nad morzem ale gdzie nie mam pojęcia Białogóra, Rowy, Dębki gdzieś te rejony.
http://sekret.mazury.info.pl/sekret/
Pieczarki - kamping SEKRET . Bardzo fajne i spokojne miejsce do wypoczynku , oddalone kilka km. od gwarnego o tej porze roku Giżycka . Frajda dla dzieciarni z uwagi na płyciznę sięgającą kilkadziesiąt metrów w głąb jeziora Dargin .
Napisano 26 kwiecień 2012 - 20:25 (#69)
Dark
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
Na Malbork, gdzie byłem rok temu przeznacz 2 dni. Na sam zamek dzień zwiedzania, w programie też nocne spektakle, gra świateł i dźwięku o 24 w nocy robi wrażenie. Parę fajnych knajp nad Nogatem, spacer drewnianym mostem, który sie trzesię

.warunek pogoda. w drodze nad morze w sam raz. Później zaliczyłem Stegny.
Napisano 27 kwiecień 2012 - 12:51 (#70)
karaboo
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
Telefon:Krzysiek 504 144 000
-
SkądBielany Wrocławskie
-
-
Model:Bürstner Champion z 1994 roku
-
Holownik:Scenic II 1,5 CDI
my byśmy chcieli w tym roku w lipcu tydzień spędzic nad morzem i tydzien na kaszubach nad jeziorem, dwa lata temu byliśmy na kempingu Klaudia w chłapowie( ale z namiotem). Nam się podobało, kemping nieduży jest , ale toalety i prysznice były. Tylko w tej miejscowości jest problem z zejściami na plażę, kilka pięter schodów, co dla nas było uciązliwe. Dlatego w tym roku wybieramy się raczej na zachód bardziej i jak ktos zna namiary na fajny kemping blisko morza, najlepiej na terenie zadrzewionym, to proszę o informacje:) mamy 5-latkę której do szczęscia wystarczy właściwie towarzysto innych dzieci:)
Iza, Krzysiek i Lena
Napisano 08 maj 2012 - 09:27 (#71)
marko6
-
Grupa
Użytkownicy
-
-
-
SkądWodzisław Śłąski
-
-
Model:Burstner Fun 390tk
-
Holownik:ford mondeo 130KM
Użytkownik Alutka80 dnia 22 luty 2012 - 14:41 napisał
Witam Proszę o Pomoc Szukamy jakiegoś kempingu w którym można wynająć przyczepę ewentualnie domek bo Nasi znajomi nie mają przyczepy a chcieli by z nami jechać, ale żeby było jak Najbliżej morza bo mam dwójkę małych dzieci i wczasy to ma być przyjemność anie Katorga z noszeniem rzeczy na plaże:) Do tej pory jeździliśmy na kemping w Świętouściu ale potrzebujemy odmiany. DZIĘKUJĘ za POMOC
Polecam Mielno a właśćiwie unieście ADA CAMP.Do morza 30m czyste sanitariaty pole podzielone na dwie części. Na jednej części przyczepy do wynajęcia.
Kęping spokojny,bez ekscesów i wrzasków młodzierzy.
Udostępnij ten temat:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych